Kjærligheten tok slutt

Arve Juritzen og Tore Vik brøt forlovelsen

Etter fem år som kjærester har et av Norges mest profilerte homse-par - Arve Juritzen og Tore Vik - brutt forlovelsen.

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

Arve Juritzen (41) og Tore Vik (30) har vært sammen i fem år. På Juritzens 40-årsdag, 10. november 2000, reiste de to til Paris og inngikk forlovelse. Etter det reiste de på kjærlighetsferie til Tahiti for å feire begivenheten.

Nå har altså et av Norges mest omtalte kjendispar valgt å gå hver sin vei. Ut over å bekrefte at forholdet er over, ønsker de ikke å kommentere hva som skal ha vært årsaken til bruddet. De to rakk aldri å inngå partnerskap, selv om det var planen da de ble forlovet.

- Datoen for å inngå partnerskap er ikke fastsatt, men det blir trolig til neste år en gang, sa Arve Juritzen rett etter forlovelsen i 2000.

Den profilerte programlederen er for tiden på rundreise i Spania, der han ferierer sammen med noen venner.

Etter det VG kjenner til, har Arve Juritzen og Tore Vik vært gjennom en lang prosess før de bestemte seg for å gjøre slutt på forholdet. Ikke siden januar i år har de to vært sammen på offentlige arrangementer.


Søt musikk

Arve Juritzen og Tore Vik møtte hverandre ute på byen gjennom felles kjente i 1997. Det skal umiddelbart ha oppstått søt musikk mellom Arve Juritzen og den til da ukjente mannen fra Farsund. Allerede etter ti dager dro det nyforelskede paret på langweekend til Paris.

Eks-kjærestene har frem til nå bodd sammen i en flott leilighet i Thomas Heftyes gate på Frogner i Oslo. I fjor sommer planla de å bygge en hypermoderne hytte sammen på landstedet deres ved Ingierstrand like utenfor Oslo. Etter to avslag fra Oppegård kommune ble drømmeprosjektet skrinlagt.

Mens Tore Vik har vært opptatt med jobben som instruktør på SATS på Ila i Oslo, har Arve Juritzen hatt hektiske år i TV 2 og TVNorge.

Roligere høst

For to år siden solgte han seg ut av produksjonsselskapet Juritzen AS og ble 30 millioner rikere. Samme høst forlot han brått og overraskende TV 2, etter 8 år i bedriften. Fra programlederstolen i«Vil du bli millionær» på TV 2 gikk Arve Juritzen over til lillebrorkanalen TVNorge.

Det siste året har han vært programleder for«Big Brothe», og i vinter ledet han talkshowet«Arve Juritzen - direkt».

Denne høsten blir det kanskje litt roligere for Juritzen, ettersom«Big Brothe» er tatt av sendeflaten etter to sesonger. Dessuten har TVNorge bestemt seg for å kutte Arve Juritzens talkshow fra høsten.

I intervjuet med Dagbladet for to år siden innrømmet Arve Juritzen at kjærligheten til Tore er det som har betydd mest.

- For meg er kjærligheten det viktigste i livet, sa han.

Nå er det over. I hvert fall for denne gang.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder