I TRØBBEL: Politiet i Frankrike mener at rapperen MHD var innblandet i et slagsmål der en mann mistet livet. Det betyr at han ikke kommer til Norge. Foto: FRED TANNEAU / AFP

Rapperen MHD mistenkt for drap - avlyser konsert i Norge

En mann på 23 år døde etter et gjengslagsmål i Paris i fjor sommer. Artisten selv nekter for å ha vært innblandet.

Den franske rapperen Mohamed Sylla (24), bedre kjent som MHD, er mistenkt for drap, og tidligere denne uka skrev Aftonbladet at han avlyser sin konsert i vårt naboland Sverige. Nå er det også klart at hans planlagte konsert på Sentrum scene i Oslo er kansellert.

Det bekrefter konsertarrangøren på sin egen nettside.

«Konserten med MHD er dessverre avlyst. Kjøpte billetter refunderes ved utsalgssted innen 25. mars 2019», skriver arrangøren.

I en uttalelse i forbindelse med avlysningen beklager MHDs management at det inntil videre ikke blir noe av hans opptreden i Norge.

– Vi er lei oss for at den planlagte konserten med MHD på Sentrum Scene 25. januar ikke blir noe av, grunnet årsaker vi ikke kan kontrollere. Vi jobber aktivt for å finne en ny dato i Oslo så fort som mulig. Vi setter stor pris på deres tålmodighet og forståelse, og dere har vår dypeste beklagelse, uttaler de.

les også

Rapperen Future fikk sitt femte barn med sin femte kvinne

Det var i forrige uke at rapperen ble arrestert og siktet, mistenkt for drap. 24-åringen skal ha vært innblandet i et gjengslagsmål som endte i at en 23 år gammel mann døde.

Artisten selv nekter for at han var innblandet i bråket, og ifølge AFP sier hans advokat, Elise Arfi, at artisten aldri noensinne har vært innblandet i gjengkriminalitet.

MHD er aller best kjent for låten Afro Trap Part. 3 (Champions League), som skal ha vært laget for å hylle fotballaget Paris Saint-Germain.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder