CALIFORNIA BRENNER: 150.000 mennesker, deriblant Caitlyn Jenner og Kardashian-familien, har evakuert fra Malibu-området på grunn av den eksplosive skogbrannen Woolsey Fire. VG presiserer at huset på bildet ikke er Caitlyn Jenners. Foto: JOSH EDELSON / AFP

Caitlyn Jenners hus forsvant i flammene

Den dramatiske brannen som feier gjennom California har nå også lagt Caitlyn Jenners hus i aske.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Oppdatering 18. november: Nyheten om at Caitlyn Jenners hus var brent ned, er avkreftet. Stjernen skal natt til 12. november ha kommet seg tilbake til området, og sier i en Instagram-video at huset har greid seg.

Det skriver flere medier fredag kveld, deriblant Deadline Hollywood.

Samtidig har flere andre Hollywood-celebriteter måttet evakuere og ber nå for sine egne hus, deriblant flere i Jenners nærmeste familie.

Også ekteparet Kim Kardashian og Kanye West har evakuert fra sitt hjem.

Kourtney Kardashian har også evakuert, forteller hun via Instagram Story.

Instagram

Bekymret er også Khloe Kardashian.

Ifølge amerikanske medier økte den store skogbrannen - som har fått navnet Woolsey Fire - dramatisk fredag formiddag, lokal tid, og hele 150.000 hjem er hittil evakuert. Fem personer er hittil funnet døde.

Hele Malibu fikk senere på dagen beskjed om evakuering, men at den foreløpig var frivillig.

Mer dramatisk ble det på ettermiddagen da hele Malibu fikk beskjed om å komme seg unna og at brannen var utenfor kontroll.

Western Town, som har vært leaset av Paramount Studios siden 1920-tallet, har også gått tapt i flammene. Her har en rekke western-filmer og serier blitt spilt inn, deriblant første sesong av «Westworld», og ikke minst «Gunsmoke» - eller «Kruttrøyk» som den het da den gikk sin seiersgang over norske tv-skjermer.

En rekke profilerte kjendiser har vært nødt til å evakuere, deriblant artisten Melissa Etheridge.

Alyssa Milano måtte også haste vekk fra sitt hjem, men er nå i trygghet, melder hun på Twitter, samtidig som hun gir et spark til alle som har hetset henne for den profilerte rollen som Trump-motstander.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder