INNBRUDD: Det er stjålet både mat, øl og fiskeutstyr fra hytta til Petter Stordalen i Grasfjell. Foto: Nina E. Rangoy

Innbrudd på hytta til Stordalen- stjal mat og øl

En eller flere innbruddstyver knuste rutene og brøt seg inn i jakthytta til Petter Stordalen. Der stjal de mat, øl og fiskegarn.

Det var Telemarksavisa som først skrev om innbruddet på hytta til Petter Stordalen ved Grasfjell i Tinn.

Fredag mottok operasjonssentralen i politidistrikt Sør-Øst anmeldelsen av hytteinnbruddet.

les også

Gunhild Stordalen om selvbiografien: – Tanken er at boken skal snakke for seg

– Jeg kan bekrefte at vi har fått en melding om et innbrudd i en hytte ved Sandvatn nær Skinnarbu i Tinn. På grunn av kapasitetsproblemer har vi ikke fått vært der enda, sier oppdragsleder Eskil Olsen til TA.

Les også: Petter Stordalen gir barna 25 milliarder.

Tyvene skal ikke ha begått hærverk inne på hytta, men har i stedet kost seg med mat og øl i tillegg til at de forsynte seg av verktøy og fiskeutstyr.

– En rute er knust og en eller flere personer har tatt seg inn i hytta. Vinduet er ikke stort så vedkommende kan ikke ha vært storvokst. Det er stjålet litt øl og mye mat, fiskegarn og et verktøysett, opplyser Olsen videre.

Turglade tyver

Petter Stordalen eier hyttetunet og 13 000 dekar jaktterreng i området som ligger på grensen til landskapsvernområdet Brattefjell- Vindeggen.

Innbruddet har mest sannsynlig skjedd natt til fredag, og da det ikke er bilvei inn til hytta er det er liten tvil om at innbruddstyvene har ferdes til fots.

les også

Petter Stordalen: – Hun kan ikke kaste bort tiden bare på meg

Pluss content

TA har vært i kontakt med flere turgåere, de forteller at det lå igjen en hammer utenfor vinduet som var knust, og at tyven hadde brukt en lecablokk til å stå på.

Les også: Gunhild Stordalen om sin «nye» livsstil

Ifølge TA skal det ha vært flere lignende innbrudd- og innbruddsforsøk, i området. Hyttene som har hatt besøk av tyvene ligger alle i passelig dagsmarsj fra hverandre, og også på de andre hyttene er det stjålet mat og alkohol.

VG har vært i kontakt med Petter Stordalen, som ikke ønsker å kommentere saken.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder