HJEMME IGJEN: Sophie Elise Isachsen har vært på tur til Paris. Foto: Frode Hansen

Sophie Elise ble robbet i Paris

Bloggkjendisen fikk en lite hyggelig avslutning på sitt opphold i den franske hovedstaden.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det skriver Sophie Elise Isachsen på bloggen sin mandag ettermiddag.

–Kun en halvtime før vi skulle dra til flyplassen ble jeg ranet på hotellet og en godt voksen mann forsvant med både ryggsekken min fra Louis Vuitton, kameraet mitt, macbooken min, mobil og pass, skriver hun videre.

Men alle dyre fine ting til tross, det verste for henne er at hun nå har mistet manuskriptet til boken sin.

– Hele boken som jeg har jobbet på i ett år lå på macbooken min som nå er forsvunnet. Det klarer jeg neste ikke å tenke på uten å bli fysisk dårlig.Jeg er så lei meg over det at jeg rett og slett ikke kan tenke på det nå, skriver Sophie Elise.

Hun forteller at hun etter å ha vært i sjokk og fortvilelse bare satt seg ned på gulvet og gråt, fikk venninnen hennes som hun reiste sammen med, henne på bena igjen og sammen løp de etter mannen.

– Vi løp på kryss og tvers i gatene og jeg ropte og gråt om hverandre, men vi forsto raskt at vi ikke kom til å nå han igjen, forteller hun

Sophie Elise har vært på en tur til Paris, men den siste dagen ble ikke som planlagt. På instagram skriver hun at hun har vært borte fra sosiale medier de siste dagene, og dette er grunnen.

– Siste dagen i Paris ble jeg ranet og har derfor vært av sosiale medier de siste dagene (null Mac, kamera, pass, mobil osv). Har kommet meg hjem nå og oppdaterer så snart jeg har fått nye ting. Så skummel opplevelse, skriver hun på instagram.

VG har vært i kontakt med Sophie Elise. Hun ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, men bekrefter at det har skjedd.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder