SLUTT: Øyvind Blunck (58) og Guri Schanke (46). Foto: Nina Rud
SLUTT: Øyvind Blunck (58) og Guri Schanke (46). Foto: Nina Rud

Slutt mellom Guri Schanke og Øyvind Blunck

RAMPELYS

(VG Nett) Stjerneparet Guri Schanke og Øyvind Blunck setter punktum for 25 års samliv.

Publisert: Oppdatert: 27.05.08 09:03

Paret bekrefter bruddet i dagens utgave av ukebladet Se og Hør.

- Vi bekrefter at vi skal flytte hver for oss i en periode. Vi har brukt tid på denne prosessen, og det har foregått i fred og fordragelighet, sier paret til bladet.

Utover det ønsker de to ikke å kommentere bruddet.

Schanke (46) og Blunck (58) giftet seg for 17 år siden - nyttårsaften 1991. De hadde da vært kjærester i åtte år. Paret har to barn sammen på 16 og 10 år. Blunch har i tillegg en voksen datter fra et tidligere forhold.

Kjøpte leilighet

Blunck og Schanke, som betraktes som et av Norges mest berømte skuespillerpar, bor på Ullern. I forrige uke ble det kjent at stjerneparet hadde investert i en stor leilighet på Bestumåsen i Oslo. Hvem som blir boende i Ullern-huset og hvem som eventuelt flytter inn i den nyinnkjøpte leiligheten, er ikke kjent.

Både Blunck og Schanke er veteraner i norsk underholdningsliv og er begge kjent fra TV-skjermen, teater-scenen, revyer og musikaloppsetninger.

Schanke har de siste årene fått skikkelig oppsving på karrieren med rolle i Hotel Cæsar, deltagelse i «Skal vi danse», seier i norske Melodi Grand Prix og Showgirls-turné. Blunck dukker om få måneder opp på revyscenen igjen med sin gamle makker Hege Schøyen i «Sammen igjen».