Foto: Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Justin Bieber med A$AP Rocky-utspill: Ber Donald Trump slippe fri migrant-barna

Justin Bieber kaster seg inn i debatten om A$AP Rocky, og kommer med klar beskjed til president Trump, som har engasjert seg for å hjelpe rapperen ut av svensk fengsel.

Justin Bieber er den siste som har uttalt seg i debatten om rapperen A$AP Rocky. Den verdenskjente popstjernen reagerer på president Donald Trump sitt forsøk på å hjelpe 30-åringen ut av fengsel.

Bieber viser sin støtte til rapperen, og sier at han gjerne vil ha «sin venn ut». Samtidig ber han Trump «slippe barna ut fra burene», og viser til den tilspissede situasjonen ved grenseovergangen mellom Mexico og USA, hvor barn blir tatt fra sine foreldre og holdt i interneringsleirer.

– Jeg vil ha min venn ut.. Jeg setter pris på at du forsøker å hjelpe ham. Men mens du holder på, Donald Trump, kan du også slippe de barna ut av burene?

Bieber benytter dermed muligheten til å sette den noe absurde debatten inn i en større kontekst, ved å sette den opp mot den betente grenseovergangen mellom USA og Mexico.

les også

Datteren ble syk i grenseleir i USA - døde på sykehus

Siktet for grov kroppsskade

Det var fredag 5. juli at rapperen A$AP Rocky ble varetektsfengslet og siktet for grov kroppsskade etter å ha vært involvert i en voldshendelse i Stockholm. Det har fått flere til å engasjere seg.

les også

Rapport viser umenneskelige forhold på mottak i USA: – En tikkende bombe

Torsdag denne uken ble det kjent at Kim Kardashian og ektemannen Kanye West hadde brukt alle sine forbindelser på å få rapperen ut av svensk fengsel. Involveringen fra presidenten tyder på at de har lyktes.

– Presidenten er godt informert om A$AP Rockys problemer i Sverige. Mye takket være Kardashian og West, skrev TMZ.

Torsdag kveld gikk Kardashian ut på Twitter og takket blant annet president Donald Trump og utenriksminister Mike Pompeo for deres hjelp.

Fredag ble det klart at A$AP Rocky ville bli holdt fengslet i Sverige nok en uke.

Samme dag skrev Trump i en twitter-melding at han ville ringe den svenske statsministeren for å snakke om situasjonen.

– Jeg snakket med Kanye West om situasjonen til hans venn A$AP Rocky. Jeg kommer til å ringe den svært talentfulle svenske statsministeren for å finne ut av hvordan vi kan hjelpe A$AP Rocky. Det er så mange mennesker som ønsker en rask løsning på denne saken, skriver den amerikanske presidenten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder