DØD: TV-stjernen Caroline Flack ble 40 år gammel. Foto: Doug Peters / Doug Peters

Deler Caroline Flacks upubliserte sosiale medier-innlegg

Før hun tok sitt eget liv skrev TV-stjernen Caroline Flack en tekst hun ble rådet til ikke å publisere på sosiale medier.

Nå har familien offentliggjort teksten i den britiske avisen Eastern Daily Press.

Flack skriver blant annet om at hun i desember ble pågrepet for å ha overfalt sin kjæreste, den tidligere tennisspilleren Lewis Burton.

«I løpet av 24 timer ble hele min verden og min fremtid feid bort og veggene som jeg hadde brukt så lang tid på å bygge opp rundt meg, kollapset» heter det i teksten.

Til avisen forklarer programlederens mor Chris:

– Carrie sendte meg denne meldingen i slutten av januar, hun ble fortalt av sine rådgivere at hun ikke skulle publisere den, men hun ville så gjerne at hennes lille stemme skulle høres.

– Så mange usannheter var der ute, men det var slik hun følte det, og familien og jeg vil at folk skal få lese hennes egne ord, sier moren.

I teksten skriver Flack tydelig at hun mener hun ikke var skyldig i anklagene som ble rettet mot henne.

«Jeg har alltid tatt ansvar for hva som skjedde den kvelden. Til og med den kvelden. Men sannheten er ... det var en ulykke».

TV-verten mente at hun ikke hadde mishandlet kjæresten, som har vært tydelig på at han ikke ønsket at hun skulle straffeforfølges.

«Årsaken til at jeg snakker i dag er fordi familien min ikke klarer mer. Jeg har mistet jobben min. Mitt hjem. Min evne til å snakke. Og sannheten har blitt tatt ut av mine hender og brukt som underholdning» skrev hun.

Nyheten om Caroline Flacks brå bortgang rystet Storbritannia og TV-fans verden over. I kjølvannet av en turbulent tid, med problemer både på privaten og i karrieren, valgte den populære TV-profilen å avslutte livet hjemme i sin egen leilighet i London.

Saken oppdateres

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder