UVISST: Will Smith og kona Jada Pinkett Smith rammes av skilsmisserykter etter 14 år sammen. Her er de i NYC tidligere i sommer. Foto: Scanpix

- Ekteskapet til Will og Jada ER i krise

(VG NETT) Superparet sier forholdet er «intakt», men verdens mektigste kjendisnettsted TMZ fastslår at Will Smith (42) og Jada Pinkett Smiths (39) ekteskap henger i en tynn tråd.

Camilla Bjørn
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det var det amerikanske ukebladet In Touch Weekly, som tirsdag meldte at skuespillerne skal skilles etter 14 år sammen.
Påstanden vakte oppsikt verden rundt og ble senere dementert i en melding fra paret, hvor de sa at ekteskapet er «intakt».

Bakgrunn: Will Smith avviser skilsmisserykter

Onsdag melder imidlertid TMZ.com at superstjernene sliter med «betydelige problemer», ifølge informasjon fra det nettstedet betegner som kilder nær paret.

TMZ skriver videre at Will og Jada «ennå ikke» har bestemt seg for å separeres, selv om det skal være en «definitiv mulighet».

TMZ har de siste årene bygget seg opp som verdens mest toneangivende publikasjon av kjendisnyheter.

De var blant annet først med nyheten om Michael Jacksons død i 2009, og er kjent for sine svært gode kilder innen amerikansk politi og rettsvesen.

I samme sak opplyses det at superstjernene nå planlegger en familieferie i nær fremtid, selv om kildene ikke vil si til nettstedet om dette er et forsøk på å redde forholdet.

I likhet med mange på det sosiale nettsamfunnet Twitter, påpeker også TMZ at paret brukte ordet «intakt» om sitt eget ekteskap, i pressemeldingen, i stedet for å si noe klisjefullt og Hollywood-typisk som at de «fortsatt er forelsket».

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder