TWITTER-BILDE: Mariah Carey la ut dette bildet på Twitter av seg og mannen Nick Cannon i går. Foto: Twitter

Mariah Carey fornyet bryllupsløftene sine - i Disneyland

Mariah Carey (43) og mannen Nick Cannon (32) stengte av hele Disneyland og fornyet bryllupsløftene sine med en overdådig askepottseremoni - samtidig som de feiret den andre bursdagen til tvillingene sine.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Mariah Carey og mannen Nick Cannon hadde på seg matchende Askepott- og Drømmeprinsen-kostymer og ble fraktet i en krystallvogn som ble trukket av hester, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Femårs-dag

Det var i går fem år siden de to giftet seg, og begge to twitret fra feiringen i den store fornøyelsesparken tirsdag kveld.

- Vi er på vei for å fornye bryllupsløftene våre. Jeg elsker deg, @Nick Cannon - steng av Disneyland, twitret Mariah Carey - som for tiden gjør stor suksess som dommer i «American Idol».

I tillegg feiret de tvillingene sine, jenta Monroe og gutten Moroccan, som fylte to år i går.

Tror du på eventyr?

Seremonien ble holdt foran slottet til Tornerose, og temaet for seremonien var: «Tror du på eventyr?». Etter seremonien ble det stor fest for rundt 250 gjester, ifølge TV-showet Entertainment Tonight - som rapporterte eksklusivt fra festen.

Ifølge TV-showet skal det ha blitt pyntet med 15.000 blomster og 10.000 krystaller.

Paret giftet seg 30. april i 2008, og på samme dag i 2011 fødte Mariah tvillinger, en jente og en gutt.

Fornyer løftene hvert år

Men dette er ikke første gangen det romantiske paret fornyer løftene sine. De har nemlig gjort det til en tradisjon og gjort det hvert år siden de giftet seg.

I fjor skjedde det i Eiffeltårnet i Paris. Og da barna ble født, skal de visstnok ha gjort det på sykehuset.

- Jeg er ingen spåmann, men vi gjentar bryllupsløftene våre hvert år. I år vil det skje på sykehuset, jeg føler det på meg, sa Cannon den gangen ifølge People.com like før fødselen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder