DØDE BRÅTT: Prince ble funnet død i sitt eget hjem i slutten av april. Her er artisten under en konsert i Frankrike i 2011. Foto: Bertrand Guay Afp

Rettsdokumenter: Prince traff lege dagen før han døde

Ifølge rettsdokumenter møtte Prince en navngitt lege to ganger de siste ukene før han ble funnet død.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Den siste gangen skal ha vært dagen før han ble funnet død i sitt eget hjem i Chanhassen i delstaten Minnesota i slutten av april.

Det skriver blant annet Los Angeles Times og AP, som siterer deler av en ransakelsesordre mot klinikken hvor legen Michael Todd Schulenberg jobbet.

Les også: Her levde og døde Prince

Skrev ut medisiner

Ifølge rettsdokumentene behandlet legen også Prince den 7. april i år. Han skal også ha forklart til politiet at han har skrevet ut reseptbelagte medikamenter til artisten.

Ifølge dokumentene kom også legen hjem til artisten for å levere noen testresultater samme morgenen som han ble funnet død. Det fremgår imidlertid ikke om det var legen som fant artisten – eller om han kom etter at politiet var på stedet.

Politiet har også ransaket North Memorial Medical Center i Minneapolis, hvor legen tidligere jobbet. AP har forsøkt å få kontakt med legen, men uten å lykkes.

Dette er den andre legen som navngis i forbindelse med etterforskningen av dødsfallet. Amerikanske medier har tidligere skrevet om legen Howard Kornfeld, som etter planen skulle i møte med Prince om rusbehandling dagen etter han døde.

Fra før er det også kjent at det ble funnet reseptbelagte medisiner hjemme hos 57-åringen.

Ekskona sørger over Prince: – Nå er han hos vår sønn

Hevder han er sønnen

Nylig ble det også kjent at en 39 år gammel mann i USA hevder han er sønnen til Prince.

Han har derfor bedt en domstol i Minnesota om å få en rettslig kjennelse på at han kan få tatt en DNA-test for å få avgjort farskapsspørsmålet.
Dersom en eventuell DNA-test viser at Prince faktisk er den biologiske faren til Williams, kan han være enearving til artistens dødsbo ettersom barn går foran søsken i arveoppgjør ifølge delstatslovgivningen i Minnesota.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder