SAVNER PRIVATLIV: Kim Kardashian West og Kanye West lever livet under en lupe Foto: Timothy A. Clary AFP

Ekteparet West åpner opp i nytt intervju

Det er en sjeldenhet at både Kim Kardashian West og Kanye West stiller til intervju sammen, men nå forteller de om alt fra usikkerhet til nakenselfies.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Ekteparet Kim Kardashian West og Kanye West er kanskje verdens mest omtalte. Selv om fruen i forholdet er blitt kjent gjennom en reality-serie sammen med familien, har hun holdt en del av livet sitt unna kameraene.

Da hun ble sammen med rapperen og gravid første gang, sa hun at barna og ektemannen ikke skulle være med i serien «Keeping up with the Kardashians». Dermed er det eneste offentligheten får av innblikk det paret selv legger ut på sosiale medier, hvilket er en del.

Sjekket opp mannen: Det var en «gnist» allerede mens de begge hadde kjærester

I september-utgaven av magasinet Harper's Bazaar er ekteparet intervjuet sammen, trolig for første gang, eksklusivt til magasinet. På instagram har fru West erklært sin kjærlighet til coverbildet.

Usikker på kropp og penger

Kardashian-søstrene har alltid fått mye kommentarer for utseendet sitt, på både godt og vondt. Med jevne mellomrom spekuleres det i hva, og om, søstrene har operert utseendet sitt. Til Harper's Bazaar sier fru West at hennes største usikkerhet er å se feit ut.

– Jeg prøver å gjøre alt jeg kan, spise sunt og trene, men jeg blir usikker i periodene jeg er på mitt tyngste, forteller hun.

Avviser ryktene: – Det er ikke photoshop

Etter begge svangerskapene har hun gått i skjul inntil hun var klar til å bli tatt bilder av igjen. I flere episoder av reality-serien forteller hun om hvordan medias omtale av vekten hennes under svangerskapene har gått inn på henne. For herren i familien er ikke kroppen noe han tenker på, men penger.

– Før jeg annonserte at jeg hadde gjeld var det min største usikkerhet, men nå har jeg ingen, sier han, før kona skyter inn:

– Så hadde du ikke gjeld mer, alt ser ut til å løse seg.

Husker du? Det første bildet av Saint West

Det var i en av rapperens famøse Twitter-utbrudd at han annonserte pengeproblemene, men det funker nok ikke for alle mener han. Ingen av de to er spesielt opptatt av hvordan de oppfattes av verden.

Historien bak nakenselifen

Tidligere i år gikk skapte en nakenselfie Kim Kardashian West la ut overskrifter verden over. Selv skjønner hun ikke oppstyret, hun mener de svarte sensurstrekene skjuler mer enn en bikini ville gjort.

Kommentar: Kardashian-søstrene er skremmende

– Det var ikke et maktstandpunkt. Jeg gjør ikke ting fordi jeg tenker at dette er sterkt, og jeg skal vise dere at dette er mitt budskap. Jeg føler meg mektigere av det, men jeg gjør det ikke for å vise makt.

When you're like I have nothing to wear LOL

Hun forteller at hun ønsker å bli husket som en smart business-kvinne, som jobber hardt.

– En mektig, men sexy og utradisjonell kvinne, og jeg håper Kanye blir husket for klokheten og for å stå for det han tror på, forteller hun, før ektemannen skyter inn:

– Min dedikasjon er viktigere enn min klokskap, mener rapperen.

Valgte side: Swift-feidene deler Hollywood, se hvem som sist gikk mot Swift

Journalisten prøvde å få paret til å uttale seg om den pågående feiden med Taylor Swift ved å spørre om parets favoritt sang av artisten.

– Jeg har ingen, sier Kanye West.

– Jeg var en stor fan av henne, sier Kim Kardashian West.

Paret har siden telefonsamtalen mellom Taylor Swift og Kanye West ble lagt ut på Kim Kardashian West sin snapchat vært ordknappe om feiden. Swift har ikke sagt noe siden hun truet med å anmelde paret, og Kanye hevdet at folket nå vet sannheten fra scenen denne uken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder