HEIA MAMMA: Den halvt amerikanske svenskeprinsen Nicolas hyllet mamma Madeleine på den amerikanske morsdagen søndag. Foto: Fra Prinsesse Madeleines offisielle Facebook-profil

Prins Nicolas feiret mamma

Nytt bilde av svenskeprinsen

I anledning morsdagen flere steder i verden, har svenskeprinsessen Madeleine lagt ut bilde av seg selv og sin sønn, prins Nicolas, på sin offisielle Facebook-side.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

USA er ett av landene som feiret morsdag søndag, og selv om prinsesse Madeleines familie nå bor i London, er hennes mann, Chris O'Neill, amerikansk og de har tidligere bodd i New York.

Prins Nicolas – eller prins Nicolas Paul Gustaf som er hans fulle navn – ble født den 15. juni i fjor og nærmer seg altså sin ettårsdag. På morens Facebook-side troner han i armene til prinsesse Madeleine som også har skrevet dette til innlegget sitt:

«Gratulerer med morsdagen fra Nicolas og meg! I dag, og alle dager, la oss hedre hele verdens mødre og morsfigurer som beskytter barn».

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine trosset graviditeten i brorens bryllup

Prinsesse Madeleine er aktiv på sosiale medier og fikk raskt mye respons på liker-knappen og i kommentarfeltet.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har også datteren Leonore som nå har fylt to år.

Prins Nicolas er nummer åtte i tronerekkefølgen, hvilket er et nedrykk med to plasser ettersom det har kommet ytterligere to prinser til verden i Sverige i år, prinsesse Victorias prins Oscar og prins Carl-Philips prins Alexander.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder