MAMMA FOR ANDRE GANG: Skuespilleren Tjelta venter barn med skuespillerkjæresten Oddgeir Thune, som hun har vært sammen med i flere måneder. Foto:Terje Pedersen / NTB scanpix,

Pia Tjelta er gravid

Pia Tjelta (37) er gravid med skuespillerkjæresten Oddgeir Thune (37).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det bekrefter Tjelta til Se og Hør i tirsdagens utgave. Tjelta har lenge holdt graviditeten hemmelig, men dukket opp med struttende mage i forbindelse med kronprinsesse Mette-Marits 42-årsdag på slottet i forrige uke.

Tjelta er avbildet på forsiden av magasinet iført eget byTiMo-design, hånd i hånd med Thune og datteren Sophia (15) som hun har fra sitt tidligere forhold med skuespilleren Kyrre Haugen Sydness. Tjelta skal være seks måneder på vei, ifølge Se og Hør.

Funnet lykken på ny

I midten av juli ble det kjent at Tjelta hadde funnet lykken med skuespillerkollega Thune. Etter det VG erfarer hadde paret vært sammen i flere måneder før forholdet ble kjent. Tjelta var sammen med skuespilleren Mats Ousdal i åtte år før lykken brast høsten 2014.

Oddgeir Thune er mest kjent for sine roller i «De nærmeste» og «Pyromanen». 37-åringen er nå skuespiller ved Det norske teatret i Oslo, der han nylig spilte en av hovedrollene i Brørne Løvehjarte.

Skuespiller og designer

I disse dager er Tjelta aktuell med teaterstykket «Lille Eyolf» på Nationalteatret, som fikk terningkast 5 av VG da stykket hadde premiere i september i fjor. Skuespilleren har også fått mye oppmerksomhet for designsamarbeidet med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow for det norske merket byTiMo.

Tjelta har designet tre kjolekolleksjoner for merket, og det har nesten ikke vært et kjendisbryllup eller et rød løper-arrangement uten at kjolene har dukket opp. Kronprinsesse Mette-Marit har også dukket opp i kjolene, og har etter det MinMote erfarer fem ulike varianter hvor flere er spesialsydde for kronprinsessen. Tjelta og kronprinsessen er nære venner. Designkjolene har også fått kritikk av motebransjen for de skyhøye prisene.

VENNINNER: Pia Tjelta og Synnøve Skarbø var iført Tjelta-kjolene under bryllupet til Jenny SKavlan og Thomas Gullestad i 2014. Vanessa Rudjord hadde på seg en kjole fra Reformation. Foto:Frode Hansen/VG,

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder