I GODE OG ONDE DAGER: Pamela Anderson og Rick Salomon så svært forelsket ut under event i New York i november. Foto: AFP

Pamela Anderson giftet seg med eksen

For Pamela Anderson er alle gode ting to. Lørdag sa hun igjen ja til å gifte seg med Rick Salomon.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Det melder nettstedet E! News .

Parets første bryllup fant sted i Las Vegas i 2007 men ble annullert bare måneder etterpå.

Nå har stjerneparet funnet tilbake til hverandre.

Det avslørte TV-stjernen under Sean Penns veldedighetsgalla i Los Angeles lørdag kveld.

- Vi er veldig lykkelige. Det er også vår familie og det er alt som betyr noe, svarte Anderson E! da de spurte om hun og Salomon skulle gifte seg igjen.

Ryktene om at de skal ha funnet tilbake til hverandre har versert lenge i amerikanske medier, men ble først offentligjort på Ellen DeGeneres´ talkshow.

- Vi er bestevenner med fordeler. Jeg har stor tro på forholdet vårt og kunne ikke tenkt meg noen andre. Jeg er veldig lykkelig, sa hun til DeGeneres.

20 år har gått siden blondinen ble verdenskjent som rødkledd badevakt i TV-serien «Baywatch» med sine lange, blonde hårlokker.

Stjernen er kjent for sine mange ekteskap og skilsmisser.

Fra 2006 til 2007 var Anderson gift med artisten Kid Rock. I tillegg til Tommy Lee fra 1995 - 1998. Med sistnevnte fikk hun sønnene Dylan og Brandon.

Rick Salomon er mest kjent for sin affære med Paris Hilton, men har også andre Hollyoood-damer på kjæreste-CVen sin. Også Beverly Hills-stjernen Shannon Doherty har vært sammen med Salomon, som er sønn av en toppsjef i Warner Brothers.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder