SNART FEMTI: Maybritt Dale er fortsatt den samme 15 år etter «Villa Medusa» gikk på TV Norge (t.v). Bildet til høyre ble tatt under pressevisningen av «Den siste viking» Foto: Robert Eik
SNART FEMTI: Maybritt Dale er fortsatt den samme 15 år etter «Villa Medusa» gikk på TV Norge (t.v). Bildet til høyre ble tatt under pressevisningen av «Den siste viking» Foto: Robert Eik

Slik ser «Villa Medusa»-dronningen ut i dag

RAMPELYS

Reality-veteran Maybritt Dale (48) angret etter Villa Medusa i 2000. Nå er hun klar for ny serie.

Publisert: Oppdatert: 18.02.14 18:26

Dale ble kjendis over natten som deltaker i TV Norge-programmet «Villa Medusa» i 2000. - Et av Norges første realitykonsepter.

Etter innspillingen gikk hun i strupen på TV Norge fordi hun mente at de hadde fremstilt henne feil.

- Oppmerksomheten i media var veldig intens, og jeg fikk sosial angst. Alle skulle se, og mene noe om det. De norske mediene hentet oss inn til alt mulig. Dermed ble medietrykket veldig stort. Vi visste også lite om hva vi meldte oss på den gang, forteller Dale til VG.

Ble sårbar


24. februar er den tidligere TV-profilen klar som deltaker i «Den siste viking», TV Norges største satsning siden Big Brother. Her kjemper hun mot 17 deltakere i naturskjønne omgivelser i Jotunheien helt til en står igjen som «siste viking». Skuespiller, Trond Espen Seim, er programleder.

- Hvorfor har synet på reality-konsepter forandret seg nå?

- Man blir klokere og får et større perspektiv på ting. Den gangen var jeg yngre og mer sårbar. Nå er jeg femten år eldre, og snart femti. Og eldre damer tuller du ikke med, de er ganske tøffe, sier hun og legger til:

Skilt for tredje gang

- Dette er ikke et fylleprogram slik Villa Medusa var. Det er beintøft og krevende, både fysisk og psykisk.

Dale fyller snart femti og legger ikke skjul på at hun har vært gjennom mye siden 2000. For to år siden skilte hun seg for tredje gang. Nå har hun fått seg ny kjæreste.

- Jeg bytter kjæreste ofte, hehe. Nei, det er ikke gøy å skille seg, samtidig er mine ekteskap en del av den jeg er.

Hun har god kontakt med faren til den åtte år gamle sønnen Leon.

- Leon er funksjonshemmet, så det har selvsagt vært veldig krevende, men jeg elsker han over alt på jord, og mye av det jeg gjør i «siste viking» er på grunn av ham, sier Dale.

Her kan du lese mer om