TV-STJERNE: George Clooney dukker opp i den kritikerroste serien Downtown Abbey, nærmere jul. Foto:Scanpix,

George Clooney klar for «Downton Abbey»

Hollywood-kjekkas George Clooney (53) skal være med i en spesialepisode av den populære TV-serien.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det har lenge blitt spekulert i om Clooney har fått en rolle i «Downton Abbey» - og nå har The Hollywood Reporter fått det bekreftet. Skuespilleren vil dukke opp i en spesialepisode ved juletider, og ifølge The Guardian skal han ha fått rollen som en amerikansk bryllupsgjest.

KRITIKERROST DRAMA: Den britiske TV-serien har høstet gode kritikker både internasjonalt og her til lands. Foto:ITV,

Serien går på den engelske kanalen ITV og NRK i Norge, og episoden skal være en del av deres julekampanje, som samler inn penger til seks veldedige organisasjoner i England. En talsperson for Clooney fortalte at skuespilleren ikke vil være med i en full episode, kun et innslag.

Har allerede filmet

Hollywood-stjernen har allerede filmet scenene, og ifølge The Guardian skal han ha blitt observert med Hugh Bonneville og Michelle Dockery i juleepisoden.

I april ble det kjent at Clooney er forlovet med den britiske advokaten Amal Alamuddin (36) - som skal være stor fan av nettopp «Downton Abbey». Faktisk i så stor grad at flere britiske medier spekulerte i om de to skulle gifte seg i «Downton Abbey»-slottet Highclere Castle.

Clooney er skal også være stor fan av «Downton Abbey» og er god venn med Bonneville, som spiller Robert Crawley i serien. De to skal ha fått et nært forhold etter å ha jobbet sammen i krigsfilmen «The Monuments Men».

SJARMØR: Clooney er forlovet med den britiske advokaten Amal Alamuddin som er sytten år yngre enn han. Foto:Scanpix,

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder