Fotballfrue: Ville ikke publisert mage-bildet på nytt

Caroline Berg Eriksen (26) synes det er synd at noen tror bildet hun postet av seg selv i sosiale medier var et pr-stunt. Kunne hun gjort det om igjen, ville hun ikke publisert bildet.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over seks år gammel

Forrige uke ble bloggeren Caroline Berg Eriksen og fotballmannen Lars-Kristian Eriksen (29) foreldre til en liten jente.

Berg Eriksen la senere ut et bilde av seg selv der hun poserte lettkledd fire dager etter fødselen.

Nå skriver bloggeren i en kommentar på sin Facebook-side at hun ikke ville publisert bildet, hvis hun kunne skru tiden tilbake.

- Jeg synes det er synd at noen tror det er et pr-stunt, for om jeg kunne gjort dette om igjen, hadde jeg ikke postet det. Det har vært så mye styr og jeg har hatt mobilen av i over 1 uke. Men for all del, jeg føler likevel at jeg har fått frem poenget mitt, uansett hva jeg gjør er det jo feil. Jeg så feil ut da jeg var gravid, før graviditeten og nå etter, skriver Berg Eriksen.

ANGRER: Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen svarer en leser på Facebook. Foto: Skjermdump

Enorm oppmerksomhet

Bildet har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier, og mandag lot Berg Eriksen seg intervjue etter sin mye omtalte fødsel og Instagram-bilde av sin flate mage fire dager etter fødselen.

I intervjuet med det store amerikanske TV-showet «Good Morning America» fortalte Berg Eriksen at hun ikke har trent etter fødselen, men at mange advarte henne på forhånd om at kroppen kom til å forandre seg.

- Under graviditeten ble jeg hele tiden fortalt at kroppen min ikke ville bli den samme, så jeg ville vise alle at det ikke er helt slik, sa Caroline Berg Eriksen om hvorfor hun tok det omstridte Instagram-bildet.

Blandede reaksjoner

Etter bildet i sosiale medier, har Berg Eriksen høstet både ros og kritikk fra andre kjente personer. Kathrine Sørland ga tommel opp, mens blogger Suzanne Aabel kritiserte Berg Eriksen for å forfekte et forskrudd kroppsideal.

Bildet av post-fødsel-magen skapte også motreaksjoner, og fikk blant annet Gry Larsen (38), nylig avgått statssekretær i UD og tidligere AUF-leder, til å dele et bilde av magen sin på Facebook.

I den første versjonen av denne saken meldte VG at Caroline Berg Eriksen angret på at hun la ut det omstridte bildet. Tittelen ble endret etter at Eriksen påpekte at hun ikke angrer, men at hun ikke ville gjort det igjen.

Flere artikler

  1. Fotballfrue: - Mente ikke å være ondskapsfull

  2. Caroline Berg Eriksen har lagt ut nytt magebilde

  3. «Fotballfrue» har stengt bloggen midlertidig

  4. «Fotballfrue» skal gjeste «Good morning America»

  5. - Jeg la ut bildet fordi jeg er stolt av kroppen min

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder