Adidas beholder sponsoravtale

TMZ: Anbefales psykoterapi

OPPFORDRER TIL STØTTE: Justin Biebers manager Scooter Braun oppfordrer alle til å støtte Justin Bieber. Her er de sammen på en prisutdeling.

Manageren til Justin på Twitter: - Jeg elsker deg

Til tross arrestasjon og bruk av alkohol og narkotika: Justin Bieber beholder foreløpig sin største sponsoravtale med Adidas. Nå snakker manageren ut og ber om at alle slår ring rundt artisten.

 • Morten Hegseth
 • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over seks år gammel

Justin Bieber ble arrestert i går etter å ha kjørt i 96 kilometer i timen i alkohol- og narkotikapåvirket tilstand, i tillegg til å ha kjørt med ugyldig førerkort.

Ifølge TMZ kommer ikke Justin Biebers arrestasjon til å ha de store konsekvensene hva gjelder hans private økonomi. Adidas, som er en av Justins største sponsorer, sier følgende:

- Ingenting er forandret i forhold til vårt samarbeid med Mr. Bieber for øyeblikket, sier selskapet til TMZ.

Kate Moss mistet avtaler

Til sammenligning har flere kjendiser mistet store samarbeidsavtaler etter å ha vært ute i hardt rusvær.

Blant annet mistet en av verdens mest berømte supermodeller, Kate Moss, sine samarbeidsavtalene med Chanel, Hennes & Mauritz og Burberry etter at hun ble avbildet mens hun sniffet kokain på forsiden av Daily Mirror.

Bieber signerte en gigantisk avtale med Adidas i 2012, hvor både han og ekskjæresten Selena Gomez er profilerte ansikter utad for selskapet.

Ifølge TMZ tjente Bieber 58 millioner dollar i fjor, rundt 350 millioner kroner. Store deler kommer av sponsoravtalene med blant andre Adidas. Etter det TMZ erfarer har heller ingen andre av hans sponsoravtaler til å gå i vasken, men dette er forleøpig ikke bekreftet.

Manageren Scooter Braun var den som oppdaget superstjernen Justin Bieber. I dag tok han til twitter for å dele sine meninger. Det var 730.no som skrev saken først.

- Det har vært en lang dag og når alt kommer til alt så handler det om hvordan vi takler motgang. Det handler om å være til stede når det gjelder. Vis fullkommen kjærlighet i gode og onde dager, skriver Braun.

I en tweet sendt direkte til Justin skriver han følgende:

- Jeg elsker deg og kommer til å oppføre meg som en som virkelig bryr seg. Det er det jeg vil si. Takk for alle som har vært bekymret, skriver han.

TMZ skriver nå at de rundt ham håper på at Justin nå skal gå i psykoterapi.

«Kilder nær Bieber forteller oss at de har prøvd å få ham til å legge seg inn for rehabilitering i flere måneder. Men han har nekter: Han vil hverken snakke om det eller innse at han trenger det. Nå tror de rundt ham at neste skritt er psykoterapi til å takle sin dopavhengighet og de underliggende problemene som har forårsaket det».

Mer om

 1. Justin Bieber

Flere artikler

 1. Justin Bieber bryter tausheten

 2. Bieber er ute av fengsel

 3. Manageren: - Jeg fryktet for Justin Biebers liv

 4. Justin Bieber fengslet etter fyllekjøring

 5. VG fant Bieber-bilen i Miami

Fra andre aviser

 1. Justin Bieber kommer til Forus Travbane neste sommer

  Fædrelandsvennen
 2. Musikkbransjens kanskje mektigste bakmann er elsket av Justin Bieber og hatet av Taylor Swift

  Aftenposten
 3. Har minst 1063 plakater av Justin

  Bergens Tidende
 4. Ida våkner til 1063 Bieber-smil

  Fædrelandsvennen
 5. Ukjente kommer bort til Ida (13) og ber om å få se rommet hennes

  Bergens Tidende
 6. Ukjente kommer bort til Ida (13) og ber om å få se rommet hennes

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no