FINN.NO-BRUKER: Marius Borg Høiby, her avbildet under en feiring av kongeparets 25-årsjubileum i sommer, vil kvitte seg med flere luksusgjenstander på nettstedet som markedsfører seg som «Mulighetenes marked». Foto: Lise Åserud NTB scanpix

Marius Borg Høiby bruker Slottets adresse i Finn.no-annonse

Kronprinsessens sønn Marius Borg Høiby (19) oppga Slottet som adresse i forbindelse med flere annonser han har lagt ut på Finn.no. Det skal det nå bli slutt på, opplyser Slottet.

Eivind Lindkvist Johansen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Ifølge Se og Hør har Høiby lagt ut flere luksusgjenstander for salg på nettstedet, der han oppgir Slottet som adresse - og ikke Skaugum, der han selv bor. Annonsene ligger også ute med fullt navn og telefonnummer.

Blant tingene som selges er en Louis Vuitton-trillekoffert som 19-åringen ønsker 19.500 kroner for. I annonsen opplyser Høiby at kofferten opprinnelig ble kjøpt til en lavere sum, men at den har økt i verdi fordi den ikke lenger er i produksjon.

Stjernemøte: Marius møtte Bieber

«Selger en nesten ubrukt weekend-bag fra Louis Vuitton», skriver Høiby i annonsen, som avsluttes med at «skambud besvares ikke».

I en annen annonse ber Høiby om 1000 kroner for en klokke av merket Nixon. «Klokken er nesten ubrukt, og har blitt brukt kun ved pene anledninger», heter det i annonsen.

Sjekk bildet: Her trikser Marius på Slottstrappen

Saken fortsetter under bildet.

KOFFERT TIL SALGS: Borg Høiby er ikke interessert i skambud på denne luksuskofferten fra Louis Vuitton. Foto: SKJERMDUMP, FINN.NO


Han selger også en gummibåt av merket Zodiac med tilhørende påhengsmotor for 11.000 kroner. Ifølge Høiby er båten «en perfekt liten jolle/gummibåt for friluftslivelskeren, barn eller til å ha hengende etter en større båt».

– Dette er helt vanlige annonser for ting Marius Borg Høiby ikke lenger bruker. Da er det fint at andre kan få glede av dem, sier informasjonssjef Marianne Hagen ved Slottet, til NTB.
Husker du? Kronprinsparet festet på russebussen til Marius

Hun legger til at 19-åringen nå kommer til å endre praksisen der adressen i slike annonser vises. Overfor NTB presiserer Hagen at årsaken til at Slottet ble oppgitt som adresse, er at både kongeparet og kronprinsfamilien har postadresse der.

– På Finn.no kommer registrert adresse automatisk opp, med mindre man velger å skjule denne. Det vil Marius gjøre i framtiden, sier hun om bruken av Slottet som adresse.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder