TAR PAUSE: Etter fire sesonger i «Bloggerne» tar Anne Brith Davidsen en pause fra serien. Foto: Hanna Kristin Hjardar/VG

Anne Brith Davidsen ute av «Bloggerne»

43-åringen blir ikke å se i den nye sesongen av «Bloggerne». Det blir derimot tidligere «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det er klart for den tiende sesongen av den populære TV 2-serien «Bloggerne». To bloggere forsvinner fra skjermen i den kommende sesongen, nemlig Kristine Ullebø (21) og Anne Brith Davidsen (43), skriver TV 2 i en pressemelding.

Ullebø annonserte tidligere i år at hun ikke skulle være med fordi hun ønsket å trekke seg litt ut av rampelyset, skriver TV 2.

– Det har vært veldig deilig med en pause nå. Vi har jo vært med i fire sesonger, sier Davidsen til TV 2.

Det ble nylig kjent at Davidsen og kjæresten Erik Skaar (32) har gått fra hverandre.

NYTT FJES: Martine Lunde er ny i årets sesong av «Bloggerne». Foto: Fredrik Hagen/VG

les også

Julianne «Pilotfrue» Nygård om barnespons-debatten: – Feigt at alle gjemmer seg

Nykommeren er Martine Lunde som ble kjent for det norske folk under «Paradise Hotel» i 2017. Hun havnet på en tredjeplass i årets «Skal vi danse», og er snart aktuell som deltager i «Farmen kjendis».

– Nå skal dere få følge hverdagen min, dere skal få møte familien, være med Aleksander (kjæresten journ.anm.) og meg, og ikke minst være med på en skikkelig hektisk høst, skriver Lunde på bloggen sin.

I den forrige sesongen fikk seerne ta del i fødselen til Julianne Nygård. Hun er tilbake på skjermen i den tiende sesongen, sammen med ektemannen Ulrik.

Anniken Jørgensen, Caroline Berg Eriksen, Jørgine Vasstrand og Stina Marie Bakken fortsetter også en sesong til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder