Romanse med Charlie Sheen

Linda Johansen avslører pikante hemmeligheter i ny bok

RAMPELYS

Tidligere nakenmodell Linda Johansen forteller om sin romanse med Hollywood-rebellen og playboyen Charlie Sheen i en ny selvbiografi.

Publisert:

I boken, som ifølge Johansen kommer ut på det nystartede forlaget Sirius, skriver hun om hvordan hun møtte Charlie Sheen. Det skjedde i det flotte Playboy-villaen til Hugh Hefner etter en Oscar-utdeling på begynnelsen av 90-tallet. Dette var mens hun jobbet som nakenmodell i USA.

Ellers er Linda Johansen svært sparsom med detaljene:

- Det skjedde noe. Det var en liten romanse. Men ellers ønsker jeg ikke å avsløre noe, sier en svært hemmelighetsfull Linda Johansen.

Charlie Sheen, som har spilt i filmer som «Wall Street» og «Platoon», var lenge Hollywoods «bad boy» nummer én. Til magasinet Maxine fortalte han at han har ligget med minst 5000 kvinner. Men nå har han roet seg ned og giftet seg med Bond-dama Denise Richards.

I sin nye selvbiografi vil Johansen også fortelle om restaurantkonkursene hun har vært innblandet i. Hun og eks-kjæresten Bjørn Løvstad fikk mye kritikk etter at utestedet Galleriet gikk konkurs i 2002.

Hun vil ikke kommentere direkte hva hun skal skrive om saken, men sier:

- Jeg er flittig omtalt i mediene, og jeg vil ta opp de aktuelle momentene. Boken vil fokusere på meg som menneske oppi det hele, sier Linda Johansen.

- Hvorfor valgte du å skrive en selvbiografi?

- Jeg ønsker å forklare hvorfor jeg har gjort de tingene jeg har gjort, både på godt og vondt. Det blir en veldig ærlig bok hvor jeg tar et oppgjør med meg selv. Jeg håper at boken kommer til å endre folks inntrykk av meg, sier Linda Johansen.

På coveret stiller Linda Johansen naken på overkroppen, men armene skjuler brystene. Så det blir ingen nye nakenbilder av Linda.

- Nei, jeg er ikke på vei mot gamle trakter, sier Linda Johansen, som ikke ønsker å kommentere flere detaljer om boken.