Hattefine prinsesser på kostymekalas

(VG Nett) Prinsesse Madeleine dukket opp med en diger hatt og nesten like stor utringning på fetterens 30-årsdag lørdag.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

FESTKLARE: Kronprinsesse Victoria ( nærmest) og prinsesse Madeleine deltok lørdag på et maskeradeball på Ulriksdals Slott i anledning 30-årsdagen til deres fetter Gustaf Magnusson. Foto: Scanpix

Fetteren Gustaf Magnuson hadde planlagt festen i månedsvis og hadde bestemt seg for å feire bursdagen med et slags maskeradeball på Ulriksdal Slott.

Da hovedpersonen selv ankom festlighetene ridende på en hvit hest klarte ikke Victoria og Madeleine å holde seg. De sprutet ut i latter.

Sammen med kjærestene
Alle tre kongebarna kom sammen med sine kjærester, men som vanlig ville de ikke la seg fotografere av pressen sammen med disse, skriver Aftonbladet.

Emma Pernald, Jonas Bergström, og Daniel Westling, forøvrig ikledd rød 1700-talls drakt, skal alle ha blitt smuglet inn litt tidligere på kvelden.

Men det var likevel Madeleine som vakte størst oppsikt med sitt kostyme.

Verdens peneste
Fame Factory-stylist Martin Johansson mener Madeleine er verdens peneste prinsesse, men var ikke så fornøyd med valg av klær og hatt i gårsdagens bursdagsfeiring.

- Det drar ned helhetsinntrykket. Tøyet ser ut som et gardinstoff, altfor rotete. Hun skulle valgt et mørkere stoff, kanskje rødt, for å forsterke det syndige litt, mener han.

MADDE: Prinsesse Madeleine kledd for fest. Foto: Scanpix

- Denne stilen passer henne utrolig bra. Men jeg hadde frarådet henne den forferdelige hatten, sier Sofi Fahrman.

Fiolin

Rundt 300 gjester var invitert til festlighetene der det ble servert treretters middag i et stort partytelt. Utover kvelden ble de underholdt med fiolinspill.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder