KOSTE SEG MED HETS: Charlie Sheen var æregsgjest på «Comedy Centrals Roast». Foto: wenn.com

Charlie Sheen grillet - lo med selv

(VG Nett) Kjendisene stod i kø for å gjøre narr av skandaleombruste Charlie Sheen. Selv koste han seg og lo med all hetsen.

  • Øystein David Johansen

Artikkelen er over åtte år gammel

Kjendiser som Mike Tyson, William Shatner, Jon Lovitz og Kate Walsh latterliggjorde Sheen i et opptak for TV-kanalen Comedy Centrals «roast»-spesial. Det er et program likt det Thomas Giertsen og co har vist i TV-serien «Roast fra Chat Noir», hvor kjendiser grilles i en frekk hyllest.
Bakgrunn: Sheen skal grilles på TV

Kokain-fleip

Sheen, som fikk sparken fra den suksessfulle komiserien «Two and a half men» var selv til stede for å ta imot hetsen, han gjorde ifølge Access Hollywood rockestjerne-entre og ble introdusert av Slash fra Guns 'n Roses.

- Hvor mye kokain tar Charlie Sheen? Nok til å ta livet av «Two and a half men», var en av komiker Jon Lovitz poenger, mens Kate Walsh, kjent fra Grey's Anatomy gikk enda mer personlig til verks.

BIDRAGSYTER TIL SHEEN-HETS: Skuespiller Kate Walsh. Foto: Reuters

- Det er utrolig, etter å ha misbrukt lungene, nyrene og levren i så mange år, så er det bare ungene som er fjernet fra deg.

Sheen ble imidlertid ikke sittende stille under showet. Han fikk også dratt noen særs lite selvhøytidelige spøker om seg selv, med dette drøye avslutningspoenget:

- «Roasten» er over, men jeg er Charlie Sheen og her inne brenner det en flamme, sa han mens hans slo seg på brystet og konkluderte:

- Jeg må bare huske på å holde flammen borte fra en crackpipe.

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Kokkedronning, Shaquille O’Neal og Snoop Dogg skal «roaste» Bieber

  2. Sheen og Kutcher poserte sammen på TV-fest

  3. Charlie Sheen er blitt bestefar

  4. Kaster seg over Ashton Kutcher nok en gang

  5. «Sheen» skal true amerikanerne for godteri

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder