MØTT AV FOTOGRAFER: Fredag var det flere fotografer utenfor huset til Alec Boldwin i New York. Foto: REUTERS

Alec Baldwin-show tas av luften etter homofobiske kommentarer

Etter at Alec Baldwin (55) skjelte ut en fotograf i New York, har TV-kanalen suspendert skuespilleren og talkshowet hans.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Fredag gikk 55-åringen ut i media og ba om unnskyldning for hans homofobiske kommentarer til fotografen som filmet ham i New York på torsdag, melder SkyNews.

I en pressemelding forteller skuespilleren at hans kommentarer var «støtende og uakseptable».

- Det var ikke meningen å såre eller støte noen med mitt valg av ord, men det har jeg visst gjort - og det er jeg dypt lei meg for, sier han.

Stoppet talkshow

Episoden skjedde da en fotograf forsøkte å få bilder av da skuespilleren forlot leiligheten sin på Manhattan sammen med sin kone og barn.

I opptaket som kjendisnettstedet TMZ har lagt ut på sine hjemmesider skrives det at Baldwin ropte «c**ksucking f*g», mens 55-åringen selv hevder at han ropte «c**ksucking fathead».

Etter konfrontasjonen har TV-kanalen MSNBC stoppet talkshowet hans, som startet forrige måned - og det vil ikke gå på luften igjen før om to uker.

Dette er ikke første gang 55-åringen er i hardt vær for å ha gitt homofobe kommentarer. I sommer gikk han ut og unnskyldte seg etter at han hadde kalt en mannlig reporter for en «giftig, liten dronning» og truet med å banke ham opp, skriver New York Times.

I retten

DØMT: Genevieve Sabourin ble denne uken dømt for trakassering av skuespilleren. Foto: wenn.com


Tidligere denne uken var Baldwin i retten for å sette stopper for den canadiske skuespilleren Genevieve Sabourin (41), som har forfulgt Hollywood-stjernen i lengre tid.

Fram til da hadde hun ifølge påtalemyndigheten sendt ham mailer med spørsmål om de skulle gifte seg eller om hun kunne føde en liten «Mini-Baldwin». Hun skal også ha troppet opp ved skuespillerens hjem dagen han ble forlovet med sin nåværende kone Hilaria.

Sabourin ble funnet skyldig i trakassering, og ble dømt til fengsel i 180 dager.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder