IKKE BIEBER-TILSTANDER: Flere tusen møtte opp for å høre hitlåtene til Marcus & Martinus på Operataket i Oslo, men ifølge politiet gikk det rolig for seg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt NTB scanpix

Marcus & Martinus fylte Operataket

Det ble hyl og skrik da poptvillingene gjestet Operataket i Oslo.

  • NTB

Artikkelen er over tre år gammel

Skrikene fra elleville fans kunne høres langveis fra under konserten med duoen bak hitlåter som «Elektrisk», «To dråper vann» og «Ei som deg». Lørdag ettermiddag spilte Marcus & Martinus foran en stor fanskare på Operataket, og mange skuelystne fikk også med seg konserten på avstand.

Marcus & Martinus ble i fjor nominert til tre priser under Spellemann, og de vant pris under Nickelodeon Kids Choice Awards.

Det har vært enorm stor pågang og hysteri rundt flere av konsertene til tvillingene fra Nordland. I sommer måtte Liseberg stenge på grunn av den enorme pågangen av fans som ville få med seg duoens konsert i parken. Det ble imidlertid ingen Bieber-tilstander under Oslo-konserten lørdag, og politiet opplyser til NTB at sikkerheten har vært god, og at alt er gått som planlagt.

Familiekonserten var utsolgt på forhånd. Til Dagbladet opplyser arrangør Obos at det var solgt 7500 billetter til konserten. Billettinntektene fra Obos-konserten går til gode formål innenfor barne- og ungdomsarbeid, opplyser arrangøren på sine nettsider.

I tillegg til Marcus & Martinus, holdt også Adelén konsert på Operataket lørdag. Det er over 45 millioner streams av hennes fire første singler.

Mer om

  1. Marcus & Martinus

Flere artikler

  1. Marcus & Martinus-hysteri i Sverige: Utsolgt på 14 minutter

  2. Marcus & Martinus opptrer på nytt
    konsertområde – kan sette rekord

  3. Marcus og Martinus fortsetter skolegangen med pappa som lærer

  4. Marcus og Martinus: – Får rundt hundre brev hver dag

  5. Forbereder seg på Marcus & Martinus-kaos

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder