MISFORNØYDE: Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya danset seg til en to-er fra Tor Fløysvik, og mener seg urettferdig behandlet av dommeren. Foto: Scanpix

Noman og Nadya i dansestrid med dommer-Fløysvik

Noman: - Han må ha lagt meg for hat

(VG Nett) NRK-kjendis Noman Mubashir mener lørdagens slakt fra «Skal vi danse»s Tor Fløysvik var respektløs - like etter sendte partneren Nadya Khamitskaya en mail til dommeren.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Uenighetene innad i TV 2-konkurransen «Skal vi danse» ble først omtalt av «God Kveld Norge».

Bakteppet for konflikten er sendingen sist lørdag, da Noman og hans dansepartner Nadya bare fikk to poeng fra Fløysvik for deres quick-step.

(

BEDRE ENN ÉN: Tor Fløysvik ga Noman og Nadya en toer for deres Quick-step - og angrer ikke det minste på avgjørelsen. Foto: Scanpix

Noman og Nadya fikk ellers to femmere og en firer for sin dans.)

Episoden utløste sterke følelser hos Noman, og senere sendte altså Nadya dansedommeren en lang mail.

LES OGSÅ: Numme om kritikken:- Var litt premierenerver

Overfor TV 2-nettstedet ønsker ikke Fløysvik å si hva som stod i mailen, annet enn at det er svært uvanlig at dommerne kontaktes av danserne på denne måten.

- Jeg svarte at jeg ikke er interessert i å ha noen dialog om følelser og uttalelser med deltakerne. Jeg er dommer og ikke noe annet enn det. At deltakere i en konkurranse i dans kontaktet dommerne i etterkant og ytrer seg har jeg alltid vært i mot som trener. De har fått sin karakter - ferdig med det, sier han til «God kveld Norge».

VGTV: Danse-Stella: - Jeg drikker gress

VG Nett har vært i kontakt med Fløysvik. Han ønsker ikke lenger å prate om denne saken.

- Jeg vil at de skal fokusere på helgens dans og har lagt denne saken bak meg, sier Fløysvik.

VG Nett har flere ganger forsøkt å komme i kontakt med Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya, uten å lykkes. De sier gjennom presseansvarlig i «Skal vi danse» at de ikke ønsker å kommentere saken.

- Ufortjent

- Han må ha lagt meg for hat, og det er typisk at man plukker ut én som man vil dra ned. Jeg syns ikke vi fortjente dette, det er respektløst, sa en tydelig skuffet Noman til TV 2 like etter danseslakten.

LES OGSÅ: Danse-Atle: - Numme er helt topp

- Dette er en mail som er sendt fra en kollega til en annen i et prosjekt, og at det lekker ut til pressen er trist og unødvendig. Vi vil se på saken internt for å unngå at slikt skjer i framtiden, sier TV 2s Unn Grethe Berge i en sms til VG Nett.

LES OGSÅ: «Skal vi danse» valset over Dan Børge

Fløysvik uttaler til «God Kveld Norge» at han ikke angrer på at han ga Noman og Nadya to poeng, noe som sendte dem ned på sisteplass forrige lørdag.

Til nettstedet sier han at det ikke er noe galt i å ha mye show, men at det er det tekniske i dansen og koreografien som
ligger til grunn for hans avgjørelse.

FJORÅRSDELTAGERE. Stig Henrik Hoff og Alexandra Kakurina. Foto: Scanpix

Hoff: - For seriøst

Skuespiller Stig Henrik Hoff var blant dem som uttalte seg kritisk om Fløysvik da han svingte seg på parketten i fjor. Hoff mente da at Fløysvik favoriserte Aylar Lie.

Når VG Nett ringer Hoff for en kommentar til den ferske dansekrangelen, er han imidlertid ganske ordknapp. Han legger likevel ikke skjul på at han stiller seg nokså uforstående til Mubashir og dansepartnerens utspill.

- Det stemmer at jeg beskyldte Fløysvik for å favorisere i fjor, men det var jo bare en sidekommentar. Noen ganger har dommerne rett, andre ganger tar de feil. «Skal vi danse» er jo bare moro og entertainment. Blir man sur på dommerne, så mister man hele gleden. Å dra i gang et prosjekt mot en enkelt dommer på denne måten, blir for seriøst, mener Hoff.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder