Slik beskriver Erik Asla superstjernen Tyra Banks

Selv om stjernefotograf Erik Asla nekter å svare på om han dater Tyra Banks, flagrer lovordene når han skal beskrive henne som person.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Erik Asla er en kjent norsk motefotograf som har jobbet for de fleste norske og flere store internasjonale magasiner. Han har fotografert mange av verdens største stjerner, og har vært bosatt i Los Angeles i flere år. For tiden er han aktuell som fotograf i «Top Model» som har premiere på TV3 neste mandag.

Etter det VG kjenner til traff Tyra Banks og Asla hverandre i forbindelse med innspillingen av den nye sesongen, hvor hun også medvirker.

Da det i juni dukket opp bilder av den norske motefotografen og supermodellen Tyra Banks som spiste lunsj sammen, har romanseryktene versert både i nasjonale og internasjonale medier.

- Det er riktig at det gikk rykter om at vi datet. Jeg vil ikke si så mye mer enn det, sier han til VG.

- Er dere sammen?

- Ehh. Sammen, spørs hva du legger i det, men vi er veldig gode venner.

- Så dere er ikke kjærester enda?

- Det er dine ord.

Selv om Asla var særdeles ordknapp når det kom til å svare på romanserykter mellom han og Tyra ble han mer snakkesalig når han skulle beskrive Tyra som person.

- Hun har oppnådd utrolig mye, og gjort maksimalt ut av den karrieren hun hadde. Jeg synes det så inspirerende med mennesker som har ambisjoner og gjør så mye ut av det som hun har gjort. Det er fantastisk. Vi som jobbet sammen med henne fikk inntrykk av at hun var veldig ambisiøs, omgjengelig og fin å være rundt. Hun er veldig profesjonell, men samtidig setter hun ikke seg selv i en egen bås. Hun er omgjengelig og er veldig flink med mennesker, og veldig positiv på alle måter. Hun har ikke noen diva nykker og hun setter ikke seg selv over andre mennesker og det er veldig positivt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder