Ny misseskandale i USA

(VG Nett) Miss USA fikk tilgivelse. Det gjorde også Miss Teen USA. Men for Miss Nevada var det i går ingen nåde.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL
Miss USAMiss Nevada

VRAKET MISS: Miss Nevada, Katie Rees (22). Foto: Fra hjemmesiden

Det har vært en heftig uke for Miss USA-arrangørene. Turbulensen startet med gransking av Miss USA (21) som hadde drukket for mye på byen og angivelig misbrukt narkotika. Nå har hun sjekket inn på rusklinikk.

Miss Teen USA (18) var også ute å kjøre - før det tirsdag ble klart at begge missene fikk beholde kronene.

Mistet kronen

Men i kjølvannet av oppmerksomheten rundt de to missene, har en tredje Miss fått negativt fokus rettet mot seg.

Miss Nevada, Katie Rees (22), skulle etter planen kjempe om Miss USA-kronen for 2007 etter å ha vunnet delfinalen. Men da det i går dukket opp gamle, og svært pikante bilder av missen på nettet, satte missegeneral Donald Trump og Miss Universe-president Paula Shugart brått punktum for Katies missedrøm.

Bildene, som viser en halvnaken Katie i hete omfavnelser med andre jenter, ble for drøy kost for Trump og Shugart som fremhever USA-missene som gode rollemodeller.

«Katie Rees har blitt fritatt fra sine plikter som Miss Nevada USA 2007», står det i en pressemelding fra Shugart på Miss Nevadas offisielle hjemmeside.

Byttet ut

Katie har på nettsiden allerede blitt byttet ut med Helen Salas, som ble nummer to i kåringen, og som nå overtar missekronen.

Bildene av Katie, som nå publiseres en rekke steder på nettet, skal ha blitt tatt på en fest for fem år siden.

- Katie Rees vil at offentligheten skal vite at dette skjedde da hun var 17 år gammel og utviste dårlig dømmekraft. Det som skjedde den kvelden sier ingenting om den personen hun er og den personen hun har blitt, uttalte den vrakede missens advokat, Mario Torres, på TV-showet «Extra» i går.

- Katie er en lovlydig borger og en talentfull voksen, lød det fra advokaten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder