FASCINERT: - Wow, utbryter Tinie Tempah da han ser bildet av norske Mimi Blix. Foto: Nils Bjåland / Kyrre Lien

Tinie Tempah til VG: - Jeg skal sjekke ut Mimi Blix

Stjerneskuddet kårer Blix til Norges flotteste dame

Britiske Timie Tempah (23) tar med seg bildet av Mimi Blix hjem fra Norge.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- Jeg skal sjekke ut Mimi Blix, sier Tinie Tempah bestemt.

VG møter den britiske rapperen like før han legger ut på en egen Norges-turné hvor han skal spille i de største byene. Forrige gang 23-åringen var i Norge hyllet han Maria Mena både for stemmen og utseendet, og synes det er gøy når VG ber han ta en kikk på flere norske kvinnelige artister - Mimi Blix, Tone Damli, Elvira Nicolaysen, Marion Ravn, Hanne Sørvaag og Sandra Lyng Haugen.

BAKGRUNN: - Norge vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt

- «Classy» og nydelig

- Wow. Jeg liker Mimi Blix. Marion Ravn er også søt, jeg liker enkle, søte jenter. Men favoritten min er Mimi. Hvor gammel er hun? spør rapperen og fortsetter:

- Jeg synes hun ser «classy» ut, hun er liksom ikke for mye. Hun ser ut som en fin person. Hun er virkelig nydelig. Jeg liker det.

Superstjernen stiller flere spørsmål om Mimi Blix under intervjuet, om hva hun har gjort og om hun skal spille konsert snart.

VG har ikke lykkes i å komme i kontakt med Mimi Blix.

Vil være mystisk

Tinie Tempah, som egentlig heter Patrick Chukwuemeka Okogw, legger ikke skjul på at han selv er singel, men vil ikke utdype noe mer om sitt eget kjærlighetsliv.

- Jeg menet at en gentleman aldri forteller sånt. Alle som kommer hjem til meg eller spiser middag med meg blir sett på som en mulig kjæreste, så jeg vil ikke trigge mediene enda mer. Jeg vil heller være mystisk, sier artisten.

Tinie Tempah har solgt til syv ganger platina her til lands med «Written in the stars» og varmet nylig opp for Drake i Oslo Spektrum. Han har også opptrådt sammen med Omar Mohamed Ahmed i «The Voice», som han dessuten roste opp i skyene. Med andre ord er det travle dager for artisten, som derfor har lite tid til jenter.

- Akkurat nå gjør jeg alt for å realisere artistdrømmen, så et forhold ville passet veldig dårlig, sier han.

Likevel vil han ikke gi slipp på bildet av Mimi Blix da intervjuet er over.

- Jeg beholder dette, sier han, og tar med seg bildet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder