VENTER BARN: Kylie Jenner skal være gravid med sitt første barn. Foto: Jordan Strauss AP

Amerikanske medier: Kylie Jenner er gravid

Ifølge flere anonyme kilder skal Travis Scott og Kylie Jenner bli foreldre. Nå bekrefter Caitlyn Jenner datterens graviditet.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Både CNN og det amerikanske kjendisnettstedet TMZ skriver fredag kveld at Kylie Jenner (20) er gravid. TMZ har snakket med en rekke anonyme kilder tett på den yngste i Kardashian/Jenner-klanen. CNN henviser til to kilder nær familien.

Mandag bekrefter Caitlyn Jenner, via sin talsperson, at hun skal bli bestemor, ifølge The Sun. Caitlyn, som er faren til Kylie, skal ha fått nyheten «for en stund siden».

Ifølge kildene til TMZ avslørte paret nyheten for venner tidligere denne måneden. En rekke amerikanske medier har siden april koblet Jenner til rapperen Travis Scott (25). Ifølge nettstedet er han faren til barnet.

Fikk du med deg? Kylie Jenner bruker Astrid S-låt for å selge sminke

Han skal ifølge kildene til TMZ ha fortalt sine venner at de venter en jente.

Det er ikke blitt bekreftet, ifølge nettstedet. Paret har ikke uttalt seg om saken. Nettstedet skriver også at det vil være rart om paret gjentatte ganger har tullet med sine venner om at de venter barn.

BuzzFeed og Page Six har også snakket med egne kilder som sier at Jenner er gravid.

TMZ registrerer også at Jenner den siste tiden har postet gamle bilder av seg selv og at de nye kun viser fra brystet og opp.

Saken fortsetter under videoen

Ønsker å trekke seg unna rampelyset: – Vil ikke være kjendis for alltid

Jenner har siden april blitt koblet til Travis Scott. Paret selv har ikke kommentert forholdet, men i juni tok de matchende tatoveringer på ankelen.

Kylie Jenners barn vil i så fall bli syvende barnet i den nye generasjonen i Kardashian/Jenner-klanen. Kourtney Kardashian, Jenners halvsøster, har tre barn sammen med Scott Disick. Kim Kardashian West har to barn sammen med Kanye West. Broren Rob har også ett barn med ekskjæresten Blac Chyna.

Tidligere i år meldte også TMZ at ekteparet West venter sitt tredje barn, og at de bruker surrogatmor som følge av Kardashian Wests komplikasjoner i tidligere svangerskap.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder