SISTE VERDENSTURNE: Scorpions legger opp med en siste verdensturne. Snart kommer de til Oslo for å fylle Telenor Arena.

SISTE VERDENSTURNE: Scorpions legger opp med en siste verdensturne. Snart kommer de til Oslo for å fylle Telenor Arena.

Scorpions kommer til Norge for siste gang

Heavymetal-bandet gjester Oslo

(VG Nett) Scorpions holder sin aller siste norgeskonsert på Telenor Arena. 10. desember kommer heavy-metal bandet til Oslo.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Rockebandet fra Tyskland er kjent for låter som «Bad boys Running Wild» og balladen «Still loving you». De har solgt over 100 millioner album og sangen «Rock you like a hurricane» er rangert av den amerikanske TV-kanalen VH1 som nummer 46 på listen «100 Greatest Hard Rock Songs»

I følge en pressemelding har Scorpions har spilt over 5000 konserter i 80 land, og var det første bandet til å turnere aktivt i «urørte områder» som østblokklandene, samt i Østen og Sør-Amerika.

- Det er ikke mange band som har holdt på så lenge og så sterkt gjennom 40 år, og vi er stolte over å kunne samle fansen til en siste konsert her i Norge, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic.

En sterk opplevelse

Nå holder rocke-bandet en avskjedsturnèen med navnet «Final Sting World Tour». Den har snart gått over to år, og Osmungsvaag tror konserten kommer til å bli en minneverdig og sterk opplevelse for fansen i Norge. Billettene vil være i salg fra onsdag 24. oktober, klokken ni.

Hør og se alle låtene Scorpions har hatt på VG-lista gjennom tidene her

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder