TV-AKTUELLE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand, ektemannen Morten Sundli og resten av familien Vasstrand havner på TV 2 til høsten. Foto: TV 2/Bjørn Wad

«Funkygine» får sin egen TV-serie

Til høsten er Jørgine «Funkygine» Vasstrand igjen aktuell på TV-skjermen. Denne gangen med hele familien på slep i det nye TV 2-programmet «Funkyfam».

Den 29 år gamle ålesundingen har blitt godt kjent på TV-ruten gjennom både «Bloggerne» og VGTV-serien «Vegard X Funkygine», som har gjort henne fortjent til en Gullruten-nominasjon. Sistnevnte ble også kåret til årets web-TV-serie under mediedagene i Bergen.

– Skummelt

I TV 2-serien deler hun skjermen med ektemannen Morten Sundli, hennes tre barn, tvillingbrødrene Silas og Emil, lillebroren Noah og mamma Trude.

Selv om hun er TV-vant, betyr det ikke at lanseringen av egen serie ikke setter nervene i sving.

– Det føles litt skummelt å komme ut med egen serie å være bare oss. Vi satser på at folk synes det er bra nok. Jeg synes selv familien min er veldig sjarmerende og interessant, og jeg tror vi har mange utfordringer i hverdagen som folk kan kjenne seg igjen i, sier hun til VG.

les også

Blodig uhell i svenske «Skal vi danse»

Usikker på om de turte

Vasstrand kan skilte med å være både en av Norges største influensere og treningsprofiler.

Selv har hun blitt vant med det ikke alltid bare er hyggelige tilbakemeldinger å få når man stikker seg frem. Det var én av grunnene til at hun og familien Vasstrand gikk i tenkeboksen før de takket ja til TV 2.

– Vi har gått mange runder og snakket om det var noe vi turte og hadde lyst til å gjøre. Vi er forberedt på at det kan komme like mye negativt som positivt, forteller hun.

les også

Kronprins Haakons ekskjæreste spøker med likheten til Mette-Marit

I serien får man blant annet være med når familien på fem flytter fra leiligheten i Oslo til eget hus på Jessheim.

– Det blir hyggelige ting og tøffere ting, sier hun hemmelighetsfullt.

Programdirektør i TV 2, Jarle Nakken, sier i en pressemelding at det var et naturlig steg å gi den populære «Bloggerne»-profilen en egen TV-serie.

– Vi gleder oss til å se mer av denne spreke familie, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder