SKILLES: Popstjernen Adele skilles fra kjæresten og ektemannen gjennom syv år. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

Adele og ektemannen skilles

Popstjernen Adele skilles fra sin kjæreste og ektemann gjennom syv år, Simon Konecki.

Det bekrefter stjernen overfor nyhetsbyrået AP natt til lørdag norsk tid.

Adele har vært sammen med Simon Konecki i syv år, og i 2012 fikk de sønnen Angelo sammen.

Det er Adeles representanter Benny Tarantini og Carl Fysh som bekrefter nyheten i en uttalelse til AP.

– Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen sin sammen, med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, skriver de i en e-post til AP.

les også

Adele avvikler turné-selskapet sitt

Bekreftet forholdet fra scenen

Selv om 30-åringen har gjort stor suksess med personlige tekster om sitt eget kjærlighetsliv, har Adele holdt kortene tett til brystet når det gjelder forholdet til kjæresten.

Adele og ektemannen har vært kjærester siden 2011, og etter flere ukers spekulasjoner bekreftet stjernen ekteskapet fra scenen under en konsert i Brisbane i mars 2017.

De hadde da aldri tidligere bekreftet at de hadde giftet seg, selv om Adele fra scenen under Grammy-utdelingen 13. februar samme år omtalte Konecki som «ektemannen min».

Storbritannias stjerne

Adele er regnet som en av Storbritannias største artister, og er den første kvinnen, etter Beyoncé, til å vinne seks Grammy-Awards statuetter på én og samme kveld.

30-åringen har likevel vært svært privat de siste årene, og avviklet i januar i år sitt turné-firma Remedy Touring LLP. Det ble tolket som et endelig tegn på at stjernen ikke kommer til å reise på turné igjen.

Allerede i mars 2017, etter at hun var ferdig med tredje og siste del av sin 15 måneder lange verdensturné, varslet hun at dette kunne bli hennes siste turné.

Adele måtte også kansellere den siste delen av turneen hjemme i Storbritannia fordi hun hadde presset stemmebåndene for hardt.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder