GIFT: Her er Cooke Maroney (34) og Jennifer Lawrence (29) på NHL-kamp i november i fjor. Foto: JD Images/REX / REX

Jennifer Lawrence og Cooke Maroney giftet seg i hemmelighet

Den kjente skuespilleren fikk sin kjære i en seremoni på Rhode Island i helga. Blant de 150 gjestene var en rekke store stjerner.

  • Bjørn Ekker

I februar ble det kjent at Hollywoodstjernen Jennifer Lawrence (29) hadde forlovet seg med kjæresten Cooke Maroney (34). Lørdag giftet de seg i en seremoni som fant sted i en luksusvilla i Newport, på Rhode Island i USA, skriver People.

Til stede i bryllupet var parets 150 nærmeste familiemedlemmer og venner, blant dem stjerner som Adele(31), Amy Schumer (38), Emma Stone (30), Ashley Olsen (33) og Kris Jenner (63).

Sett denne? Jennifer Lawrence snubler før Oscar-utdelingen - igjen:

– Han er det beste mennesket jeg noensinne har møtt. Han er virkelig det, og han blir bare bedre og bedre, sa Lawrence i sommer, da hun gjestet podkasten «Naked with Catt Sadler».

Den 29 år gamle skuespilleren slo igjennom i 2008 da hun medvirket i indiefilmen «Winter’s bone». Etterpå har hun hatt roller i en rekke store filmer, blant annet «Passengers», «Joy», «Mother» og «X-Men». Men aller best kjent er hun for sin rolle som Katniss Everdeen i «Hunger Games»-filmene.

SMILER BREDT: Jennifer Lawrence og det som nå er hennes ektemann traff hverandre i 2018. De to skal ha møttes gjennom felles kjente. Foto: KYLE GRILLOT / AFP

Cooke Maroney er kunstekspert og jobber for kunstgalleriet New York Gladstone Gallery, der flere kjente personer stiller ut verkene sine, deriblant «Girls»-stjernen Lena Dunhams far, Carrol Dunham.

Lawrence og Maroney traff hverandre i 2018.

Mer om

  1. Jennifer Lawrence
  2. Film
  3. TV
  4. TV-serier

Flere artikler

  1. J-Lo om poledance i strippefilm: – Noe av det vanskeligste jeg har gjort

  2. Jennifer Aniston «takker» foreldrene for en utrygg barndom

  3. Aksel Hennie har giftet seg med Karoline Hegbom

  4. Fryktet sparken etter «Friends-blemme»

  5. Hevder Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo før «Friends»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder