MISFORNØYD: Simpson er svært kritisk til måten han ble behandlet på. Foto: Ethan Miller AP

O.J. Simpson truer hotell med kjempesøksmål

Den tidligere amerikanske fotballspilleren og skuespilleren O.J. Simpson ble i fjor utestengt fra et hotell i Las Vegas. Nå truer han med et søksmål på 100 millioner dollar.

  • Gard Håkon Oterholm

Artikkelen er over to år gammel

Flere amerikanske medier melder at Simpson mener han ble diskriminert da han ble utestengt fra hotellet Cosmopolitan i Las Vegas i november. TMZ rapporterte da at Simpson var full i baren og kranglet med ansatte før han ble kastet ut.

Simpson er om dagen prøveløslatt fra fengsel, etter å ha sonet ni år for væpnet ran og kidnapping. Nå krever hans advokat at hotellet offentlig sier at Simpson ikke gjorde noe galt da han ble kastet ut.

Les også: O.J. Simpson prøveløslatt etter ni år i fengsel

I fjor ble Simpson løslatt på prøve:

Advokat: Oppførte seg perfekt

– Herr Simpson har hatt 100 prosent perfekt oppførsel siden han ble prøveløslatt, sier advokat Malcolm LaVergne til USA Today.

Simpson hadde middag med en venn da ansatte kom bort til ham og ga ham beskjed om å ikke komme tilbake, ifølge advokaten.

Politiet kontaktet Simpson og gjorde alkohol- og narkotikatester etter at han ble kastet ut, opplyser LaVergne. Han sier at begge var negative.

Husker du? O.J. splittet Kardashian-familien

USA Today har kontaktet hotellet, som ikke vil kommentere saken. Tidligere har en ansatt ved Cosmopolitan uttalt at omtalen av hva som skjedde ikke har vært korrekt, men det har ikke sagt noe offentlig om hendelsen.

Simpson er mest kjent for rettssaken mot ham, der han var tiltalt for drapet på kona Nicole Brown. Han ble frikjent, men dømt til å betale en erstatning på over 33 millioner dollar.

Slik reagerte Simpson da han fik kvite at han ble løslatt på prøve:

Flere artikler

  1. Jessica Simpson i strupen på Natalie Portman

  2. O.J. Simpson om Khloe Kardashian: – Hun er ikke min

  3. Skolejuks-saken: Lori Loughlin hevder hun har bevis for sin uskyld

  4. Kjendispar må i fengsel

  5. Fornærmede misfornøyd: Krever ny rettssak mot A$AP Rocky

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder