Anna Anka til VG Nett: - Jeg snakket om noe alle gjør

Hollywoodfruen angrer ikke på sexsnakket

STOCKHOLM (VG Nett) Anna Anka sier hun ikke var forberedt på all oppmerksomheten som fulgte med å snakke om suging på TV.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

«Om din man vill ha att du suger av honom varje morgon, det första han gör när han vaknar.. ja, så får du ställa upp med det som fru».

Med disse ordene ble Anna Anka et samtaleemne hos svenske og norske TV-titterne og Anka måtte tåle mye kritikk for at hun mente at det var kvinnens plikt å stille opp for mannen seksuelt.

Snakket ikke bare om avsugning

Da VG Nett møter Hollywoodfruen i Stockholm forteller hun at hun ikke hadde vært forberedt på reaksjonene som fulgte i kjølvannet av uttalelsen.

- Nei, jeg var ikke forberedt på det i det hele tatt. Litt av årsaken var at jeg ikke visste hvordan det ville bli klippet av produksjonsselskapet. Vi snakket jo ikke om avsugning hele tiden og man får ikke se hva vi snakket om 20 minutter før og 20 minutter etter den kommentaren, sier Anna Anka til VG Nett.

- Så gullgruven

HOLLYWOODFRUE: Anna Anka er kjent for å være frittalende Foto: Aftonbladet

Hun mener det var litt unødvendig av produksjonsselskapet å fokusere så veldig på kommentaren om avsugning og sier folk fikk et feil inntrykk av henne på bakgrunn av dette. Men angre, det gjør hun slettes ikke.

- Man får ta av seg hatten for produksjonsselskapet som visste hva de gjorde. De så gullgruven og brukte den. Angre, det gjør jeg slettes ikke. Men det er litt patetisk, for hvis man ser på hva jeg har sagt. Jeg har jo bare snakket om noe som vi alle gjør, som er en del av det menneskelige, sier Anka.

Diskuter her:Var Anna Ankas uttalelse som avsugning kontroversiell?

Hun mener det er merkelig at folk reagerte når hun snakket om sex, når det vises sex på TV i flere realityserier.

- Jeg har ikke snakket om noe som er merkelig eller som ingen andre har gjort. Hvis man ser på reality-serier, som Paradise Hotel og alt det der så er det jo ikke en serie hvor det ikke er sex på TV og da er det ingen som reagerer. Men når jeg sier avsugning litt diskré, da kommer reaksjonene, sier Anka.

Vinn signert Anna Anka-bok:Følg Rampelys på Facebook

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TRØBBEL I EKTESKAPET: Anna Anka (38) - her med ektemannen Paul Anka (68) . Foto: Aftonbladet Foto:

Skilsmisseforhandlinger

Deltakelsen i «Svenske Hollywoodfruer» har også ført til problemer i Ankas ekteskap med Paul Anka og paret ligger nå i skilsmisseforhandlinger. Anka vil imidlertid ikke sette kroken på døra for forholdet og mener det kan være mulig for paret å løse problemene, men hun ønsker ikke å gå nærmere inn på privatlivet i denne omgang.

Les også:Anna Anka om Karl Ove Knausgård: - For mye skjegg til å være sexy

Skilsmisseplanene ble kjent like før jul. En krangel paret imellom var blitt så høylytt at politiet måtte rykke ut, og dagen etter annonserte Paul at han ønsket å skilles. Siden har beskyldningene haglet fra begge parter og Anna skal ha sørget for at Paul har fått besøksforbud og må holde seg unna henne.

- Når man krangler sier man sinte ting som man kanskje ikke mener, er alt Anka vil si om den saken.

VGTV:Anna Anka: - Jeg skal spane etter norske menn

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

PS: Anna Anka blir snart å se i den andre sesongen av «Svenske Hollywoodfruer». Denne gangen vil hun ikke ha noen fremtredende rolle, og kun være med i tre av ti episoder. Det betyr ikke at hun ikke kommer til å synes på skjermen. Hun er nemlig også aktuell med TV-serien «Anna Ankas personlige assistent» hvor hun leter etter folk som kan jobbe for henne.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder