FIKK TRUSLER: Ellen Page ble truet på livet etter å ha sett en hockey-kamp med TV-kjekkasen Aleksander Skarsgård. Foto: Getty Images/All Over Press

«Juno»-stjerne drapstruet etter date med Skarsgård

Politiet etterforsker Twitter-trusler mot Ellen Page

«Juno»-stjernen Ellen Page (25) skal ha blitt truet med drap om hun ikke sluttet å date Alexander Skarsgård (35) umiddelbart.

  • Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Page og den svenske Hollywood-kjekkasen har ikke engang bekreftet at de er i et forhold, men siden de to dro sammen på en hockey-kamp i Los Angeles har romanseryktene svirret.

Det er det ikke alle som liker. Politiet etterforsker nå en rekke drapstrusler mot Ellen Page på nettsamfunnet Twitter, skriver kjendisnettstedet TMZ. De skal nå være igang med nærmere undersøkelser av en blogg som skal være knyttet til to av Twitter-profilene som har kommet med drapstrusler, og den ene går spesifikt på Pages angivelige forhold til «True Blood»-stjernen Skarsgård:

«Ellen Page hvis du fortsetter å date Alexander, skal jeg D-R-E-P-E deg i all offentlighet neste år. Det kan være på et utested, på en kamp, på en restaurant eller når du skriver autografer», skal personen ha skrevet på Twitter.

PÅ DATE? Romanseryktene mellom Page og Skarsgård begynte å svirra da de dro sammen på hockey-kamp i Los Angeles. Foto: Getty Images/All Over Press Foto:


Truslene er nå fjernet fra nettstedet, men gjengitt i politiets etterforskningspapirer, som TMZ har fått tilgang på.

Ellen Page og Alexander Skarsgård møtte hverandre under filmingen av «The East», som de spilte inn forrige vinter. Filmen har premiere i 2013, men Ellen er også aktuell med den romantiske komedien «To Rome With Love». De siste årene har hun også hatt roller i filmer som «Whip It» og «Inception».

Alexander Skarsgård har spilt i suksesserien «True Blood» siden 2008, og i tillegg hatt roller i en rekke andre TV-serier og filmer som «Straw Dogs», « Melancholia» og «Battelship».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder