BLIR FIRE TIL TRE? Ryktene har blusset opp om hvorvidt Niall Horan er den neste til å forlate den britiske supergruppen. (F.v) Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Simon Cowell, Harry Styles og Liam Payne. Foto: NTB scanpix,

Er One Direction-Niall nestemann ut?

Irske tippeselskaper stenger alle spill på at Niall Horan (21) er den neste som forlater One Direction.

Artikkelen er over fire år gammel

Allerede i desember i fjor begynte ryktene å svirre rundt Niall Horan og om det var han som skulle være årsaken til at det britiske superboybandet ble splittet. Ikke mange ukene etterpå ble det klart at det var Zayn Malik som brått skulle gi seg.

Nå har ryktene imidlertid blusset opp, og flere britiske tippeselskaper tror at det nå er 21-åringen som står for tur. Mandag satset en mann 4200 norske kroner på at Horan skulle ut, men da stoppet selskapet BoyleSports alle muligheter til å spille på ryktene.

- Vi var nødt til å stoppe muligheten mandag formiddag etter at nok et stort beløp ble satset på at Niall var neste mann ut i One Direction, sier talsmann for BoyleSports, Liam Gynn til Mirror.

Mannen som tippet kommer fra Mulligari Irland, som er samme sted Horan er fra. Dette oppfattes som en indikasjon på at noe er på gang.

Kommer til Norge

Gruppens grunnlegger, Simon Cowell, mente allerede i august 2014 at mulighetene for at bandet ville oppløses var store.

– Band holder ikke sammen for evig. De vil nok gå hvert til sitt etterhvert, sa han.

One Direction, som nå består av Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horan slo gjennom i «X Factor» i 2010, og har siden tatt verden med storm. De har gitt ut fire album, og er for tiden på verdensturneen «One The Road Again-» – som også tar dem til Norge 19. juni.

- Vi er henrykt over den forestående turneen. Vi er i full gang med å øve inn låtene fra den nye plata, og gleder oss til at fansen skal få høre dem live, uttalte Niall Horan i en pressemelding da turneen ble kjent i fjor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder