1/3 av seerne sviktet: Nakendating strippet for seere

Mens 300.000 TV-seere fikk med seg premieren av TVNorges «Adam søker Eva» forrige uke var det bare 203.000 som så neste program.

  • Marthe Berg

Artikkelen er over fire år gammel

Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks forteller at 1/3 av seerne fra premieren sviktet da andre program av TVNorges nye nakenreality «Adam søker Eva» ble sendt torsdag.

– Det er selvsagt alltid kjedelig når seertallene faller litt. Men vi var forberedt på at det kunne skje, sier han, og fortsetter:

– Mange var nok litt ekstra nysgjerrige på premieren. 203.000 seere er en helt grei oppslutning og TVNorge var størst av alle kanalene i går i den kommersielle målgruppen. Det er gledelig.

Nysgjerrig? Derfor sladdes ikke nakendating

Uenig i strippe-referanse

At programmet har blitt strippet for seere siden premieren er Skoland imidlertid ikke enig i:

SEERSVIKT: Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne klarte ikke trekke så mange seere som TV 2 hadde ønsket. Foto: Mattis Sandblad , VG

– Strippet er vel kanskje litt misvisende? Strippet betyr jo «alt av». Vi mister en tredjedel av seerne, så vi beholder både truse og bukse på. Til og med jeg hadde vært komfortabel med å date slik, sier han.

«Gift ved første blikk» kan skilte med 216.000 seere. Parene som går til alters under sitt aller første møte, hadde 243.000 seere i sesongens første program, så også her opplevde TVNorge en nedgang.

Se hva som skjedde: Else testet nakendating.

Ingen jubel for TV 2

Programmet går parallelt med «Tusvik og Tønne Talkshow» og «DAG» på TV 2, men seerflukten fra nakendatingen ser heller ikke ut til å ha flyttet over hit.

Mens 210.000 fikk med seg «Tusvik & Tønne talkshow», hadde «DAG» et seersnitt på 147.000.

– Vi må innrømme at vi hadde håpet at «Tusvik & Tønne talkshow» skulle få et lite løft i og med at det var så mye positive tilbakemeldinger etter premiereprogrammet. Programmet i går var også utrolig bra, og at det var synd ikke enda flere fikk det med seg, sier Bjarne Laastad, assisterende kommunikasjonssjef i TV 2.

TV-anmeldelse av «Adam søker Eva»: Hva er poenget?

Flere artikler

  1. Nakensjekkerne slo rivalene

  2. Ellen Elise (22) følte seg uønsket av utleier etter naken-TV

  3. «Stjernekamp» vant knepent over «Skal vi danse»

  4. Sigrid Bonde Tusvik er gravid

  5. Slik gikk det med nakendatingen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder