FORLOVET: Tatoveringsartisten Kat Von D og musikeren «Deadmau5» ble lørdag forlovet. Foto: Wenn.com

FORLOVET: Tatoveringsartisten Kat Von D og musikeren «Deadmau5» ble lørdag forlovet. Foto: Wenn.com

Bryllupsklokker for Kat von D og Deadmau5

(VG Nett) I november fikk TV-profilen Kat Von D (30) nok av kjæresten Joel Thomas «Deadmau5» Zimmerman (31), men nå er de ikke bare forsonet - de er forlovet!

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det går kjapt i svingene hos kjæresteparet som kun har vært sammen i noen få måneder.

I midten av november gjorde Kat Von D det slutt på Twitter, men nå skal de gifte seg etter at musikeren fridde på lørdag til henne på det sosiale nettmediet, melder DailyMail.

- Jeg kan ikke vente til jul, så.. Katherine Von Drachenberg, vil du gifte deg med meg?, skrev DJ-en, og postet samtidig et bilde av en forlovelsesring med to dødingshoder og en diamant.

Kat svarte først med en rekke utropstegn, før hun takket alle tilhengerne deres for støtten.

- Du er hjerte mitt! Tusen takk for alle de vakre gratulasjonene. Nå får dere unnskylde meg, for jeg skal stikke å klemme forloveden min i fillebiter!

VGTV: «Shop med en kjendis» - Silje møter Kat Von D

Paret møttes i september, og annonserte sin kjærlighet på Twitter. Ifølge Dailymail feiret de kjærligheten ved at han tok en tatovering under øyet, slik hun har fra før av.

Kat Von D, som egentlig heter Katherine von Drachenberg, har tidligere vært sammen med Mötley Crüe-bassist Nikki Sixx og var forlovet med TV-profilen Jesse James.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder