LYKKEN BRAST: Christopher Mørch Husby og Jan Thomas Mørch Husby (t.h.) er ikke lenger et par. Foto:Frode Hansen,VG

Slutt for Jan Thomas og Christopher

– Ikke et dramatisk brudd, sier Christopher til VG

Ekteskapet er over etter seks år for kjendisparet.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Det eneste jeg har lyst til å si er at slike ting selvfølgelig aldri er noe hyggelig, men dette er ikke et dramatisk og forferdelig brudd. Vi er fremdeles et superteam når det kommer til jobb og alt vi har av forpliktelser på den kanten, sier en preget Christopher Mørch Husby til VG.

– Christopher og jeg ønsker å bekrefte bruddet. Det stemmer at vi er separert, forteller Jan Thomas til Se og Hør.

Han forteller til ukebladet at han for tiden er i New York, både for å jobbe og sortere sine egne tanker etter bruddet.

Paret, som har delt både frisørsalong og leilighet, møttes for første gang i 2007, da Christopher ble ansatt som Jan Thomas' personlige assistent. De to har vært et par siden 2008, og de giftet seg i 2009.

Samme år deltok Jan Thomas i «Skal vi danse».

– Det er helt utrolig deilig å være gift. Jeg har ikke ord for å beskrive det. Det er rett og slett fantastisk. Christopher er og blir min drømmeprins, sa en tydelig beveget Jan Thomas til VG rett før bryllupsmiddagen.

– Jeg er smertefullt forelsket. Første gang jeg har opplevd oppriktig og ubetinget kjærlighet i livet mitt, er med Christopher. Jeg har ingen hemmeligheter for denne mannen, sa Jan Thomas til VG i 2010.

I flere år har paret også jobbet med å få barn, men dette har vært en vanskelig og omstendelig prosess for Jan Thomas og Christopher.

Nå er det altså slutt.

Paret har også vært forretningspartnere der Christopher har fungert som salongsjef hos Jan Thomas.

Paret har hatt felleseie i ekteskapet. Denne skal nå likeledes, står det i parets ektepakt, registrert ved Brønnøysundregistrene.

Der står det i tillegg at felleseiet «også omfatter fremtidig avkastning av kontrakter og avtaler som er inngått eller inngås så lenge ekteskapet består».

Det er ikke mer enn knappe to år siden at Jan Thomas led sitt forrige smertefulle tap da moren hans døde.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder