FLYKTET: Justin Bieber ble stoppet av politiet i Los Angeles. Stjernen brøt fartsgrensen da han flyktet fra paparazzier. Her er Bieber under et arrangement i New York i juni. Foto: wenn.com

Justin Bieber tatt for råkjøring

(VG Nett) Fredag satte ungpikeidolet ny rekord. Nå krever en byrådspolitiker fengsling av stjernen.

Tommy Brakstad
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Politiet satt en effektiv stopper for Justin Biebers villmannskjøring. Ifølge TMZ skal Bieber ha blitt jaktet av paparazzier i Los Angeles da han trampet gasspedalen i bånn.

Det var en byrådspolitiker som tipset lovens lange arm om den hasardiøse kjøringen. Ifølge rådmannen skal Bieber ha sust forbi i 160 kilometer i timen. Den lokale politikeren, som ironisk nok har jobbet i 18 år i politiet, mener unggutten hører hjemme bak murene.

- Kjørte som en villmann

- Bieber kjørte som en villmann. Det var knapt plass mellom bilene da skiftet fra kjørefeltet til kjørefeltet, forteller politikeren.

- Hvis jeg var på patrulje, ville jeg ha arrestert ham for hensynsløs kjøring, fortsetter han.

Fortsatte jakten

Bieber manager, Scooter Braun, forteller til TMZ at den lokale politikeren «bare er på jakt etter en overskrift». Manageren sier Bieber ble stoppet i 128 kilometer i timen.

(Saken fortsetter under bildet.)

SØLVPILEN: Det var i denne bilen Justin Bieber prøvde å flykte fra paparazziene. Foto: wenn.com


Etter episoden fortsatte paparazziene jakten, og denne gang ringte Bieber selv politiet. Politiet stoppet alle og sendte dem hver til sitt.

Det er ikke første gang Bieber får fartsbot. I 2011 ble han stoppet i en Range Rover etter å ha nådd 144 kilometer i timen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder