Johnny Depp fyller 50

Hollywood-stjernen Johnny Depp passerer den magiske grensen i dag, søndag.

Artikkelen er over seks år gammel

Hvordan skuespillerveteranen feirer dagen, er uvisst. Til tross for at han har figurert i rampelyset i snart 30 år, har Depp alltid foretrukket å skjerme privatlivet.

Men i dag - 9. juni - er det altså nøyaktig 50 år siden John Christopher, som han egentlig heter, så dagens lys i Owensboro i Kentucky.

BILDER: JOHNNY DEPP

DISKUTER DINE FAVORITTFILMER MED DEPP I KOMMENTARFELTET I BUNNEN AV ARTIKKELEN

LANGHÅRET: Johnny Depp - her på et bilde fra april i år - har de siste årene foretrukket denne langhårete, litt uflidde stilen. Og han bærer gjerne hatt. Foto: WENN

Siden filmdebuten i «A Nightmare on Elm Street» i 1984 har Depp fått en lang merittliste . Og snart starter han innspillingen av «Pirates of the Caribbean 5», hvor han skal regisseres av ingen ringere enn norske Joachim Rønning og Espen Sandberg .

LES OGSÅ: - Johnny Depp er heldig

Depp er minst like ettertraktet nå som i sine yngre dager. Han er hyppig representert på lister over verdens største mannlige sex-symboler, og han kan velge og vrake i roller.

Nylig trakk han seg fra hovedrollen i filmen «Black Mass».

SE UTVALGT FILMOGRAFI FOR JOHNNY DEPP

Stjernen, som har vært kjæreste med celebre kvinner som Winona Ryder og Kate Moss, skal være singel etter at det 14 år lange forholdet til Vanessa Paradis - som han har to barn med - tok slutt i fjor .

Ifølge amerikanske medier har han nå et av-og-på-forhold til den 23 år yngre skuespilleren Amber Heard .

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder