PÅ PREMIERE: Jessica Paré på den røde løperen under sesongpremieren i Los Angeles i april. Foto:Mario Anzuoni,Reuters

«Mad Men»-stjerne gravid

Sist vi så rollefiguren hennes ville hun skilles fra Don
Draper. Nå venter Jessica Paré (33) sitt første barn.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Fransk-kanadiske Jessica Paré spiller reklamemannen John Drapers kone Megan i suksesserien. Nå bekrefter en «Mad Men»-representant at 33-åringen er gravid med sitt første barn, ifølge E! News.

I første del av syvende og siste sesong flyttet Megan til Los Angeles for å satse på skuespillerkarrieren, mens Don ble i New York, og pendlet fram og tilbake. Da han bestemte seg for å flytte etter, ga hun ham beskjed over telefonen om at ekteskapet var over.

Det er derfor uvisst hvilken rolle Megan vil ha i de avsluttende syv episodene som ble spilt inn i sommer, men disse vil ikke bli sendt før neste år.

FRA SERIEN: Jon Hamm som Don Draper og Paré som Megan hadde et langdistanseforhold på hver sin kant av USA i første del av sesong 7 av «Mad Men». Foto:Frank Ockenfels,Lions Gate

Paré venter barn med kjæresten, den fransk-kanadiske musikeren John Kastner (i bandet All Systems Go!). De har vært sammen siden 2012, og han har en datter fra et tidligere ekteskap.

Om avskjeden med «Mad Men», sa Jessica dette til Elle i juni:

– Det er skikkelig bittersøtt, men mest bittert. Da mener jeg ikke bitter som i sint. Jeg er bare så glad i disse menneskene, og det har vært et privilegium å jobbe på serien, og med de utrolig talentfulle manusforfatterne. Hver gang jeg kjører til jobb, er hjertet mitt fylt med glede.

Men selv om Parés «Mad Men»-dager er over, blir hun fortsatt å se på filmlerretet. Ifølge E! skal hun gjenta rollen som Tara i kommende «Hot Tub Time Machine 2».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder