GJESTER: Abid Raja og kona Nadia reiser til Marokko for å feire Stordalen og Gunhild Melhus i dag. Foto: Line Møller, VG

237 gjester feirer Stordalen og Gunhild

MARRAKESH (VG) Med kona Nadia og 237 andre gjester skal Abid Raja feire bryllup i tre hele dager til ende.

  • Mads A. Andersen
  • Ingar Johnsrud
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Jeg har aldri vært med på et bryllup som det har vært brukt så mye penger på. Jeg tror ikke jeg helt kan forestille meg hva som venter oss. Petter og Gunhild kan det med å dele gledene med andre. Jeg forventer at det blir en utrolig sosial og hyggelig helg.

- Og kona er med?

- Tror du jeg er en sånn innvandrermann som lar kona være hjemme og passe barna mens mannen drar ut på fest? Selvfølgelig er hun med!

Les også:Gjestene gode for 9,3 milliarder

Kjendisgjester

Store deler av finans- kjendis- og Kultur-Norge satte seg i dag tidlig på et spesialbooket fly fra Gardermoen, som skal bringe dem til Marokkos eksotiske og pulserende hjerte, Marrakesh.

Les også:Slik blir Stordalens luksusbryllup

Blant gjestene som har bekreftet at de kommer er Abid Raja og kona Nadia, programleder Synnøve Skarbø, GP-general Per Sundnes og samboeren Tore Lenngren, forfatteren og komponisten Ketil Bjørnstad og kona Catharina Jacobsen, Nasjonalmuseets tidligere direktør Sune Nordgren, Stordalens profilerte PR-rådgiver Hans Geelmuyden, partyfikser Odd Sørlie, gourmetkokken og Stordalens Annen Etage-partner Ole Jonny Eikefjord, PR-mannen Svein Tore Bergstuen, Elle-redaktør Signy Fardal, Henne-redaktør Ellen Arnstad, Harald Moræus Hanssen, Anders Onarheim, Stordalen-advokat Henrik A. Christensen og meglertopp Mads Syversen.

Les:Stordalen fridde på 3000 meter

Skreddersydd band

Petter Stordalen (47) og Gunhild Melhus' (30) bryllupsband skal spille fra en paviljong i badebassenget på luksushotellet La Mamounia.

Det skreddersydde bandet består av Turboneger-gitarist Knut Schreiner, Ralph Myerz-trommis Tarjei Strøm, Montée-bassist Maya Vik, gitarist Thomas Stenersen, Moving Oos-pianist Håkon Marius Pettersen, samt tre blåsere og tre korister.

Drømmebandet skal, etter hva VG er kjent med, fremføre et låtsett håndplukket av Playroom-topp Jan Fredrik Karlsen og det kommende ekteparet selv.

Petter Stordalen eier 20 prosent av Playroom.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder