BORTE: Ingen har sett pakistanske Veena Malik (27) på flere dager. Bildet av henne i FHM har skapt uro i hjemlandet. Foto: Afp

Pakistansk skuespiller forsvunnet etter nakenbilder

(VG Nett) Den kontroversielle pakistanske modellen Veena Malik (27) skapte storm i hjemlandet med nakenbilder. Nå har ingen hørt fra henne på flere dager.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Veena Malik (27) skapte mye oppstyr i desember da hun lot seg avbilde avkledd med initialene til den pakistanske etterettningsorganisasjonen ISI i den indiske utgaven av FHM Magazine.

For tiden spiller hun inn en Bollywood-film i Geregaon i nordvest Mumbai. Etter innspillingen på fredag pakket hun sammen sakene sine og siden har ingen fått kontakt med henne, melder IBN.

- Etter hun dro fikk jeg en melding fra henne hvor hun beklaget at hun ikke kunne konsentrere seg om innspillingen. Jeg prøvde umiddelbart å ringe tilbake til henne, men da var nummeret utilgjengelig. Siden har jeg ikke vært i stand til å komme i kontakt med henne, sier filmens regissør Hemant Madhukar.

- Trenger hjelp

FORSVUNNET: Her er Malik på settet til Bollywood-filmen hun spiller inn. Ingen har sett henne siden fredag morgen. Foto: Afp

Manageren hennes, Pratik Mehta har heller ikke fått tak i skuespilleren.

- Jeg har prøvd å ringe henne siden i går, men uten hell. Jeg har informert lokalt politi om at vi trenger hjelp til å
lokalisere henne, sier han.

Politiet på sin side sier at de ikke har fått inn melding om en savnet person i Maliks navn.

Provoserer i hjemmelandet

Malik er ifølge nyhetsbyrået AP kontroversiell etter å ha brutt flere religiøse og nasjonale tabuer i hjemlandet. Bildene av henne i FHM Magazine har provosert sterkt i hjemlandet.

Pakistansk-norske Nasrullah Qureshi, sjef for Bollywood- festivalen sier bildene har provosert mange i Pakistan.

- Det har ikke vært veldig populært. Regjeringen har også reagert på det. Hun oppholder seg i India nå, så det blir vanskelig for henne å komme tilbake til Pakistan nå, sa han til VG Nett da de først dukket opp.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder