TOK IKKE EN SYOM DENNE GANGEN: Jenny Skavland hadde ikke tid til å sy noe eget denne gangen, og måtte derfor bruke et annet design enn sitt eget. Foto: Espen Braata

Jenny Skavlan:- Denne gangen er ikke kjolen selvsydd

Sist åpnet programlederen MGP-showet med tidenes største MGP-utringning. Kjolen hadde hun sydd selv. Det tok hun seg ikke tid til i kveld

  • Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det er stilt mange forventninger til Skavlans kjolevalg under Grand Prix. Nylig lanserte TV-kometen sin egen "sy-om" bok og har omtalt seg selv som ekte sy-fanatiker.

Sist stilte hun opp i en selvsydd kjole, laget i samarbeid med NRK-designer, Lani Egede-Nissen. Ikveld er sømmen en litt annen.

Har ikke tid

TIDENES DYPESTE UTRINGNING: Under delfinalen i Steinkjær hadde Jenny Skavland sydd egen kjole. Den hadde MGP-tidenes største utringning. Foto: NTB Scanpix


- Når jeg må velge ut fem kjoler til hver delfinale, så har jeg ikke tid til å sette eget preg på alt. Det betyr ikke at antrekket i dag ikke var nøye planlagt, forteller hun til VG.

Både norsk, engelsk og svensk design preger programlederens antrekk ikveld.

Dette mener VGs anmelder om kveldens MGP-låter!

Liker chunky materialer

- Jeg har på meg fløyelskjole fra «Ted Baker», smykke fra «Goldmind» og sko fra «David Andersen». Jeg liker at det er litt chunky materialer og at alt har litt struktur på seg. Jeg synes denne balanserte den andre kjolen godt. Sminken min er litt mer gylden og håret litt mykere.

VALGTE ULIKE DESIGNERE: Jenny Skavland stilte i kjole fra "Ted Baker", Sko fra "David Andersen" og smykke fra "Goldmine". Foto: Espen Braata

Jenny Skavlan forteller VG at hun legger mye tid i hvert antrekk.

- Selv om jeg ikke har på meg noe jeg har sydd selv, har jeg lagt mye tid i dette antrekket. Alt er fra designere som jeg liker.

Kler farger

Moteansvarlig i Minmote Sonia Huanca Vold er fornøyd Jennys kjolevalg

- Jenny er som vanlig flott. Sist valgte hun en sort kjole, men jeg liker best å se henne i farger. Denne blåfargen kler henne godt, og det store smykket tilfører den klassiske kjoleformen det lille ekstra.

Første store jobb

Jobben som programleder i Melodi Grand Prix er Jenny Skavlans første på hovedkanalen NRK1, og første gang hun skal være programleder for så store direktesendinger, som i fjor hadde 1.056.000 seere i snitt.

Hun har tidligere vært programleder for blant annet «Tweet for Tweet», «Fangene på fortet» og «Fritt Fall».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder