SNAKKER UT: Hushjelpen og elskerinnen til Arnold Schwarzenegger, Mildred Patricia Baena, snakker ut om den ukjente sønnen hun har med superstjernen i magasinet Hello! Magazine. Foto: Reuters/Ap

Nå vil Joseph (13) ha kontakt med pappa Arnold

Elskerinnen snakker ut om utroskapsskandalen

(VG Nett) Da Mildred Baena så at sønnen lignet stadig mer på Arnold Schwarzenegger, klarte hun ikke å holde på hemmeligheten lenger. Nå vil Joseph (13) bli kjent med pappa.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det forteller den tidligere hushjelpen (50) til kjendismagasinet Hello! Magazine. Etter alle mediespekulasjonene om hennes forhold til superstjernen og California-guvernøren Arnold Schwarzenegger (63), har hun valgt å stå åpent frem sammen med sønnen for å fortelle deres egen versjon.

- Det var da Joseph vokste og jeg begynte å se likheten at jeg begynte å lure. Det ble stadig mer åpenbart etter hvert som tiden gikk, forteller Baena til magasinet.

Baena mener at også Arnold må ha sett likheten mellom seg selv og sin oppvoksende sønn, men han sa aldri noe, forteller hun i det åpenhjertige intervjuet.

Les også: - Gutten er som snytt ut av nesen på Arnold

Sønnen: - Kult

Men likheten var der, og i mai i år var skandalen et faktum. Schwarzeneggers kone gjennom 25 år, Maria Shriver (55), bestemte seg for å forlate guvernørmannen da hun fant ut om sidespranget.

Situasjonen ble ikke bedre da det kom frem at Joseph Baena ble født bare én måned etter at ekteparet fikk sitt fjerde barn, nå

STÅR FREM: Mildred Baena og sønnen Joseph står frem med sin historie i siste utgave av Hello! Magazine. Foto: Faksimile: Hello! Magazine

13 år gamle Christopher Sargen.

Nå ønsker likevel Joseph å få et godt forhold til kjendisfaren.

- Da bestemoren hans for ett år siden satte ham ned og forklarte at det var Arnold Schwarzenegger som var faren hans, utbrøt han «kult!», forteller moren til Hello! Magazine .

- Maria visste

Også Schwarzeneggers kone skal etter hvert ha fått en mistanke om at han ikke hadde vært trofast.

- Hun kunne si ting som «jeg er her hvis du trenger å snakke». Jeg skjønte at det var noe. Jeg kjenner så mye kjærlighet og respekt for Maria, forteller Mildred Baena i intervjuet.

Til slutt skal Shriver har stilt et direkte spørsmål om farskapet. Da gikk hushjelpen ned på kne og ba om tilgivelse.

- Hun var så sterk. Hun gråt med meg, og sa at jeg skulle komme meg opp da jeg satt på knærne. Vi holdt rundt hverandre, og jeg sa at det ikke bare var Arnie sin feil, at det må to til, forteller Baena.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder