Her varmer Prinsesse Märtha Louise opp med hesten Sjakes under Kingsland Oslo Horse Show. Nå har hun laget en Youtube-kanal om hester. Foto: Vågenes, Hallgeir

Märtha Louise lanserer hestekanal

Prinsesse Märtha Louise satser på en ny karrière. Nå starter hun en YouTube-kanal hvor man kan lære alt om hester.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Mandag lanserte prinsesse Märtha Louise (46) sin egen Youtube-kanal, som har fått navnet Hest360. Det var TV2 som først omtalte saken.

I en video forteller hun at kanalen skal være et sted hvor man kan lære alt om hest. YouTube-kanalen består til nå av 11 videoer, som alle inneholder handler om hest og rytter.

– Det er helt nytt. Ingen har gjort dette i Norge før. Det er superspennende, sier Märtha Louise i en video.

I en av videoene får vi også se Märtha Louise snakke med Sprangrytter-stjernen Johan Sebastian Gulliksen.

Youtube-kanalen skal hun drive sammen med Geir Kamsvåg og Therese Alhaug, som er å se i flere av videoene sammen med prinsessen.

Alltid på hesteryggen

Fra prinsessen var åtte år, var det stort sett hest og ridekonkurranser preget fritiden hennes. Gjennom hele 90-tallet ble det norske folk vant med å bilder av prinsessen på hesteryggen.

Märtha Louise var tidligere en av Norges beste i sprangridning, og hun var også en del av landslaget før hun la opp i 2000.

Hennes samarbeidspartner, Geir Kamsvåg, uttalte til TV2 mandag morgen at det vil komme en pressemelding med mer informasjon i løpet av dagen.

les også

Nå synes Märtha Louise at hest er best igjen

I 2017 gjorde prinsessen et internasjonalt comeback på hesteryggen, da hun deltok i Kingsland Oslo Horse Show, da var det 15 år siden hun hadde vært med i en internasjonal ridekonkurranse.

Prinsesse Märtha Louise har drevet med hest siden hun var åtte år. Dette bildet er tatt i 1984. Foto: Stenersen, Tor G.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder